Miskolcon a Megyei Kórház Szülészete milyen?
Anyósom ott szülésznő, eddig ő is a semmelweisben volt. (Azért a misek fényévekkel jobb volt, mint a megyei, de hát minden jót el kell rontani)
Van ismerősöm, aki fogadott orvosnál szült, és minden 100%-osan ment, de volt olyan is, akit ennek ellenére is le sz.rtak.
Aztán most volt egy másik ismerős, aki nem fogadott fel senkit, de mindenki nagyon kedves volt vele. Szóval lutri. Ki lesz épp az ügyeletes, sajnos néha az is számít, hogy milyen lábbal kelnek fel..
A Megyei volt a jó, a másik a szép.
A Megyeiben nagyon jó szakemberek dolgoznak, minden bonyolult esetet ők láttak el, ott van a PIC is. Amikor lehetett választani, akkor is egyértelmű volt, hogy a Megyei. Én még az átszervezés előtt szültem. Semmilyen kellemetlen személlyel nem raktak egy szobába, de még egy folyosóra sem. Azokat sem, akinek nincs fogadott orvosuk.
Én is júliusban szülök, nincs se orvosom se szülésznőm. Én februárban próbálkoztam 1 dokinál, de azt mondta ilyen idős kismamámat már nem vállal, be van táblázva, szerintem 3. trimeszterben már esély sincs orvost fogadni, pláne most.
Nekem egy ismerősöm szült most, volt fogadott dokija, nagyon jókat mondott. Mondjuk én természetes szülés párti vagyok, nem tudom, ahhoz, hogy állnak. Majd kiderül, én a legjobbakban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!