Lányok!Tik hogy reagálnátok ha pasitok azt mondaná hogy 5 gyereket szeretne tőletek?
4-et akartunk mindketten, örültem, mint majom a farkának, amikor elmondta, hogy ő is nagy családban gondolkozik. 😊
Végül 5 lesz, mert annyira imádjuk a már megszületetteket, hogy nem tudtunk megállni. 😅
Érdekes utolsó le lett pontozva aki meg nem akar 5 gyereket az 70-80% 🤔
Amugy én 4et szeretnék, ha nagyon ragaszkodna az 5hoz az már nem nagy kulombseg😅
Én belemennék, mert szerintem nem tudná mit beszél. Valószínűleg már az első után elgondolkozna rajta, hogy legyen-e következő. Ezt nem lehet így előre eldönteni. Még 3-at se, ezért nem is értem az ilyen "CSOK-ot előre felvevő" párokat. Sem egészségileg, sem anyagilag, sem érzelmileg nem tudhatjuk előre, hogy mennyire visel majd meg egy gyermek vállalása, az egy dolog hogy szívünk szerint mennyit szeretnénk.
De ha ilyeneket mondana, hogy "tik", akkor menekülnék.
17
Akkor tök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!