Lányok!Tik hogy reagálnátok ha pasitok azt mondaná hogy 5 gyereket szeretne tőletek?
Túl sok. Nevezz önzőnek, de én akarok karriert meg valamennyi időt magamra. Az anyagiak nekem szintén fontosak, nem tudnám elképzelni, hogy ennyire függjek anyagilag egy pasitól. El tudnánk tartani 5öt, lenne mint enni, de én akarok nyaralni, étterembe menni, nem csak a minimumot. Aztán jó lenne nem pucér seggel kirakni őket suli után, hanem legalább egy lakás önerővel megtámogatni őket.
Ja meg mikor kezdesz szülni? Ehhez kb 25 évesen neki lehet látni ahhoz, hogy kényelmesen kijöjjön és 37 éves korodban 0 munkatapasztalattal kereshetsz állást.
Azzal a lendülettel szakítanék :D
Mi addig az elsőbe sem vágtunk bele, míg egy véleményre nem kerültünk.
Én nem akarok ennyit. Ezt mondanám.
Ha komolyan gondolja, szakítok.
Hidd el kedves kérdező, hogy már gyerek is bőven elég!
Ha apa leszel, majd megtudod és meggondolod..!
Nálunk a férjem nagyon szeretett volna többet, de azóta, hogy az első megvan és mindnyájunkat kikészít, még ő sem erőlteti már.
A sok gyerek szerintem csak a mesékben szép, meg elméletben, meg a rokonoknál, de sajátként 0-24-ben őrület.
Persze, úgy klassz lenne neked, hogy te meló után picit játszizol velük, mert tök cukik az asszony meg egész nap bolonduljon meg és szakadjon szét.
Sokan azért is akarnak nagy családot, mert az olyan szép. Hát a gyakorlatban meg én is ismerek olyan anyát, aki több gyereket is felnevelt, de idős korára mégis magára maradt.
Menekülnék.
Mert lehet akármilyen jó apa és jó férj, de ha neadj ég történik vele vmi, kicsi az esély a túlélésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!