Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárhoz minek kell több...

Császárhoz minek kell több újjnyira nyitva lenni?

Figyelt kérdés

Fájásaim vannak rendszertelenek de vannak,szétszakad mindenem de hogy nem császároznak meg mert nem vagyok nyitva csak 1 ujjnyira.

Meg hogy miert nem szulok termeszetesen mert az elso gyerekhez kepest o kicsi.

2021. ápr. 28. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Így van. Miért kellene idő előtt megszületni a gyereknek? Amúgy meg ha programozott császáros vagy, akkor sem császároznak ilyen korán. Ha nem, csak te találtad ki, hogy így szeretnél szülni, akkor elsősorban a hüvelyi szülést próbálják végrehajtani. Csak indokolt esetben lesz császár.
2021. ápr. 28. 22:28
 12/24 A kérdező kommentje:

A kedves hozzaszolasokat kossz..de nem brahibol irtam ki.

A dokim kuldott be a fajasok es a kemenyedesek miatt hogy akkor szulunk,de itt nem azzal lenne a gond hogy 36.hetre szuletik hanem hogy miert nem termeszetesen szulok,miert akarok csaszart es hogy nem csaszaroznak ha nem indul be termeszetesen a dolog.

Ha beindul minden akkor csaszaroznak csak meg.

Ja meg hogy nincs papir rola hogy csaszar lesz ezert se csaszaroznak meg.

Ugyhogy nem en talaltam ki ti okosok hogy az lesz.

39.hetre vagyok kiirva program csaszarra.

2021. ápr. 29. 00:47
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Akkor valószínűleg azért mert most 36 hetes vagy és 39re vagy ki írva program császárra így szerintem várni akarnak hogy be indul e ténylegesen a szülés és ha úgy látszik igen akkor megcsászároznak. Nem a császárhoz kell több ujjnyira nyitva lenni csak meg nézik be indulna e a szülés mivel látszólag korábban érkezik mint amire ki van írva és ha esetleg nem indul be végül nem akarnak korán császározni.
2021. ápr. 29. 01:07
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első császár volt, jogod van most is császárt kérni, akármennyi idő telt el az előző óta. Nyugi, meg fognak császározni, ha itt az ideje.

Viszont 36 hetesen miért vennék ki a babát, ha amúgy még maradhatna bent? Sokkal jobb 39 hetesen megszületnie, mint 36 hetesen. Gondolom az 1 ujjat azért mondtàk, hogy ez még kis tágulás, nem rendesen beindult szülés, ezért nem veszik ki a babát, még maradhat. A rendszertelen fájàsok meg lehetnek jóslók.

Szóval a válasz: a császárhoz egyáltalán nem kell több ujjnyira nyitva lenni, de csak azért elvégezni a műtétet 36 hetesen, mert 1 ujjnyira nyitva van vagy és vannak rendszertelen fàjásaid, indokolatlan. Jobb a babának, ha még marad.

2021. ápr. 29. 05:12
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Velem is ugyanezt csinálták az elsőnél, gerinc problémáim vannak, erről volt papírom, de arról nem, hogy császár lesz, pedig ugyanabban a kórházban volt időpontom programcsaszarra. Aztán hagytak vajúdni 10 órán át, végül elérték azt a dokit akihez időpontom volt, aki kiadta nekik hogy csaszarozzanak meg...

Ha lesz 2. gyerek, első dolgom lesz leíratni, hogy nekem császár kell, mert az ügyeletesek semmibe veszik az én szavam..

2021. ápr. 29. 05:30
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
Te okos agyoniskolazott, mondjuk a kérdező van kórházban, és lehet több infója van, mint neked... lehet azt mondták neki, már beindult a szülés.. te lekezelő ma.jom.
2021. ápr. 29. 09:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha beindult volna, akkor már kivették volna a gyereket belőle. Nsm hiszem, hogy ő ott kérdezősködik, de elfelejtik megműteni. Rendszertelen fájásokkal, szinte nem is nyíltan meg még az nem beindult szülés. Lehet, hogy még ma, lehet, hogy holnap, lehet, hogy holnap sem. 36 hetesen még azért maradhat, mert akár hiszitek, akár nem, hivatalosan 40 hét a várandósság. Nem 1 hónappal előtte kikapják a gyereket, ha nem muszáj.
2021. ápr. 29. 13:14
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,megszületett a kisfiam sürgősségi császárral.

Nem tágultam,1 ujjnyira voltam nyitva,rendszertelen de erős fájásokkal.

Megvárták míg a baba szívhangja rossz lesz,elösször felment 180ra,majd reggel fel7kor rosszabbodott a szívhangja és azonnal vittek a műtőbe.

Babát csak egy pillanatra láttam,azóta nem.

Úgyhogy mindenkinek aki lekezelő hozzászólást írt,az tehet egy szivességet.

Aki érdemleges választ írt annak köszönöm.

2021. ápr. 29. 15:10
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem poénból mentem be avval hogy valószínű szülés lesz,a nőgyógyászom elötte megvizsgált ő mondta hogy menjek a kórházba mert beindult a szülés,azt is mondta hogy császárhoz nem kell megvárni semmi tágulást meg ilyeneket,mert műteni fognak indokkal.

De bent ezt nem vették figyelembe,kórházban megcsinálták a vizsgálatokat,amikből a labor rossz lett.

Legyengültem mert 8üveg vért vettek le és a kedves tanuló elfolyatta a véremet a padlón mert nem tudta megcsinálni a vérvételt.

2021. ápr. 29. 15:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Minden rendben lesz, 36 hetes baba már nagy, épphogy koraszülött.

Azt nem tudom miért nincs veled, mi végig együtt voltunk, szintén 36 hétre született.

2021. ápr. 29. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!