Milyen ételt kaptatok a kórházban szülés után?
Tudnátok konkrét példát írni, hogy mi volt a kórházi koszt, amit a bent töltött napokon kaptatok? Esetleg kórház megjelöléssel együtt?
A Sote2-n fogok szülni és kíváncsi vagyok, hogy mennyire szükséges étellel is készülni arra a néhány napra.
Köszönöm előre is a válaszokat
Éjszaka miután megszületett a kislányom kaptam egy kefírt meg egy dobozos 100%os almapürét miután majdnem elájultam mert már egy napja nem ettem. Ez nagyon jól esett, az egyik a reggeli a másik az ebéd része lett volna.
Reggelire egyik nap tömbös sajtkrém volt kenyérrel, másik nap sonkaszelet vajjal és kenyèrrel. Ebédre valami leves meg főzelék féle hússal, ezeket nem kértem el, másnap nem tudom, szintén nem kértem el. Úgy voltam vele, hogy úgysem fogom megenni, akkor inkább maradjon meg érintetlenül, hátha valakinek kell. Van egy kis ételfóbiám, így sajátot ettem amit hozott be a férjem és a barátnőm. Még a vírus előtt István kórház.
Én válogatós vagyok de a kórházi kosztal alapvetően nincs bajom,ha az nem főzelék.
Husleves, zöldsegleves volt.
Volt hússzelet krumplival uborkával
Túrógombóc ami nagyon finom volt.
Reggeli vacsi felvagottak, kockasajt,kefir ilyenek.
Átlagos kórházi kaja, amiket előttem is írtak.
Se tejet se leveseket, se mást nem tudtam megenni, pedig szeretem, úgyhogy natúr kekszen és gyümölcsleveken éltem bent. Otthon apránként helyrejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!