Korházba a házassági anyakönyvi kivonat másolatát kell vinni vagy az eredeti példányát kell?
Korhazba miert kellene a hazasaagi anyakonyvi kivonat?
Nekem soha nem kertek...
#1 szülés után vagy a házassági anyakönyvi kivonat másolata kell vagy az apasági nyilatkozat.
Ha nincs, akkor a baba automatikusan az anya vezetéknevét kapja.
1es vagyok
Nem kertek, sot mast sem csak mondjam be az adatokat.
Igaz surgossegi szules volt eppen csak beertunk a mentovel.
A 2 ora megfigyeles utan irany haza 🙂 a korhazban telthaz, sokan a nogyogyaszati osztalyon voltak a noverke szerint.
Nalam sem volt semmilyen ilyen irat. Nem gondoltam volna h akkor eppen szulni fogok 😂 csak a piacra setaltam el egy szall szatyorral 😁 onnan vittek be.
Anno en is ilyan gyorsan szulettem, mire anyam atment a szomszedba szolni hogy hivjanak mentot addigra mar tolofajasai voltak. 30perc volt mire kiert a mento, a szomszed neni segitette ki anyut a szulesnel.
Anyu elmondasa szerint nagyim szinten hasonloan szult csak o a szanto mellet arataskor 🙂
Am utolag mentem be a papirokert. De addigra mar megvolt az anyakonyv. A gyerek az apa neven van. 🙂
Nekem nem.
Csak leugrottam zoldsegert. Miert vittem volna magammal a hobelebancot? 😂 A terv szerint max 30 perc mulva otthon lettem volna. Ehelyett 30 perc mulva a kezembe volt a gyerekem 😁
En a másolatát vittem 1 hónapja, de nem is kérték azt sem.
Mostmár digitalizálva van kb az összes házasság, csak be kellett diktálnom a nevem, férjem nevét, illetve hol és mikor házasodtunk és ennyi
Én sem mentem sehova nélküle, de minimum utánamhozták volna.
Villámszülésemkor amúgy meg sem nézték, minden papírt utána írtam alá, viszont a baba papîrozásához kérték a MÁSOLATOT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!