Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Cx:3000-es a méhszájam a 38....

Cx:3000-es a méhszájam a 38. hét végén. Nem kéne már nyilnia?

Figyelt kérdés
Félek,hogy nehezen fogok tágulni szülésnél, ezért már szedem a homeopátiás bogyót is, valamint a málnalevélteát. Jár még valaki ilyen cipőben?
2008. dec. 5. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
imadkozzal hogy konnyen menjen a szulesed!
2008. dec. 6. 03:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Édesanyám, mikor engem szült, C3000-es értékkel érkezett a kórházba. 5 óra után, negyedik nyomásra kibújtam. 1. baba voltam...
2008. dec. 6. 04:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is teljesen zárt volt még a 38.héten, de már picit kinyílt, talán egyujjnyira.

Több ismerősöm is ment zárt méhszájjal szülni, és nem volt semmi problémájuk, simán megszültek.

Ne izgulj!!

39+2 hetes.

2008. dec. 6. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nem megijeszteni akarlak, csak a saját példámat írom le. Nekem is teljesen zárt volt a méhszájam, egészen szülésig, 10 órán keresztül ment az oxitocin, egybefüggő fájásaim voltak, mégsem tágultam csak összesen 1 ujjnyit. Végül császározni kellett.
2008. dec. 6. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

szintén nem ilyesztgetés csak saját példa! 41. héten fájásokkal mentünk a kórházba (3 nap múlva akarta megindítani az orvosom.) Teljesen zárt méhszájjal, 22 órát vajúdtam, teljesen kitágultam, de aztán sajnos császár lett a vége, mert rosszul ékelődött be a pici feje (hátsó koponyatartása volt). Azért nem törvényszerű, hogy így történik, habár a málnalevél teát én is ittam. :)

Üdv: 10 hetes manó Anyukája

2008. dec. 6. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
38+2 vagyok, szintén teljesen zárt és a baba feje sem ékelődött még be. Nem tudom mi lesz... :(
2008. dec. 6. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is 2000-el mentem be szülni, mert a 36. héten elfolyt a magzatvíz.

Nekem baromi fájdalmas volt.

A dokim azt mondta, hogy előny, ha a végére valaki kezd kinyílni, úgy könnyebb a tágulás.

Szedd csak a bogyókat, még simán nyílhatsz a végéig.

Én nem tudtam szedni őket, mert pont a 36. héttől lehetett volna.

2008. dec. 6. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés. Első babámnál 2 ujjnyira voltam kinyílva amikor szülni mentem és nem mondhatom, hogy olyan hú de hamar meglett. Barátnőm már háromszor szült, mindháromszor totál zártan ment szülni és rekordsebesség alatt meglettek a babák. 39 hetes vagyok és c2100 a méhszáj, nem tudom mi lesz, de a doki szerint ez alapján nem lehet megmondani, hogy mennyire húzódik el egy szülés.
2008. dec. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!