Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak a körzetbe tartozó...

Csak a körzetbe tartozó kórházba indulhatok el ha megindulna a szülés?

Figyelt kérdés
A "közelben" 3 kórház van. Területileg Miskolchoz tartozok. Viszont van még kettő másik kórház. Van közelebbi is. De hallottam olyat, hogy ott lehet szülni csak ahová tartozom. Mert más kórházba mondhatják azt hogy nem fogadnak... Ez igaz?
2021. ápr. 19. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Anno kaptam a fogadott dokitól egy pecsétet a kiskönyvem végébe, hogy fogad a kórház. Mentővel mentem, simán bevittek oda. Most nem tudom, hogy van, de kérdezz rá.
2021. ápr. 19. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem szűnt meg a választott doki. Beszéld meg az orvosoddal, hogy kell intézni.
2021. ápr. 19. 18:06
 13/18 A kérdező kommentje:

10es,nem értem a kérdést.

12es. Legutóbb beszéltem vele erről. És mondta hogy nincs rá lehetőség. Ha nem ő van bent, nem ő vezeti le a szülést

2021. ápr. 19. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a 12-es arra gondolt,hogy beszéld meg a dokival,hogy adjon igazolást arra,hogy szülhetsz abban a kórházban ahol ő dolgozik.
2021. ápr. 19. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
10es vagyok, tegnap is itt dilemmáztál, hogy jaj hova fog vinni majd a mentő...
2021. ápr. 19. 18:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Úriiisteen. 😄😄 Ez komoly? Azért mert hasonló kérdések vannak itt az oldalon az nem azt jelenti hogy egy ember kérdi ezeket. De mindegy. Én 1x felteszem a kérdést és ha van válasz van, ha nincs akkor nincs 😂😂 de legyen úgy ahogy gondolod 😂
2021. ápr. 19. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Rákérdeznék kereken a dokinál, hogy ez hogy van. Van-e valami papír, hogy abban a kórházban szülhetsz, ahol ő is van?

Ha nincs, akkor én a körzetibe mennék, ha indul, az a biztos. Nem merném megkockáztatni, hogy potyára odamenjek, aztán még el is hajtanak.

2021. ápr. 20. 15:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazad van
2021. ápr. 21. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!