Ez nem szülést jelzi ügye?
Figyelt kérdés
Begörcsölt a hasam,keményedtem a derekam is majd leszakadt elmentem fürdeni utána enyhült,majd pár perc múlva visszatért a görcsölés.
A hasamban mintha egy hatalmas kő lenne ami lehúzna,most a baba nagyon mocorog de viszont hatalmas nagyokat "koppan" vagy mit csinál,olyan érzés mintha valami kiakarna esni odalent.
Ez nem jelenti azt hogy szülés lesz belőle igaz?
Egyre többször érzem ezeket és a hüvelyemben is érzek egy nyomást ami a fenekembe is sokszor sugárzik,sokszor nem tudok ilyenkor leülni annyira kellemetlen,mintha kést szúrnának bele.
35hetes vagyok.
2021. ápr. 18. 20:50
1/4 anonim válasza:
Én ezt már nagyjábol 2hete érzem,ép igy ahogy te🤔Most vagyok 38+3napos,ugyhogy nyugi:) ez csak előrejelzes😊
2/4 anonim válasza:
Én folyton azt hittem na ez lesz az. De amikor tényleg beindult, azt megéreztem rendesen.
3/4 anonim válasza:
A szülésnél a fájdalom periodikusan tér vissza. Azt hidd el egyből érezni fogod, ha arról van szó. Ebben az esetben pontosan lehet méregetni is az időt. Szóval az elég egyértelmű lesz ha ki akar jönni.
4/4 anonim válasza:
Én egy hónapja ezt érzem kb. ... Biztos is voltam benne, hogy előbb fogok szülni mint a kiírt dátum.
Ehhez képest a 40. hét 2. napját nyomjuk és még mindig semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!