Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet a programcsászár...

Hogyan lehet a programcsászár előtti éjszakán elaludni?

Figyelt kérdés
3 hét van az időpontig, és egyre jobban izgulok. Nagyon szeretném kipihenni magam majd előtte, de ha izgatott vagyok képtelen vagy elaludni. Nektek sikerült? :) Tudtok valami tippet adni, hogy könnyebben teljen majd az éjszaka (és az utolsó nap)?
2021. ápr. 7. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En természetes úton szültem, de azt hiszem, sehogy nem tudnék aludni. Meg nyaralas előtt se tudok elaludni, nem hogy műtét előtt.
2021. ápr. 7. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Senki nem alszik olyankor.
2021. ápr. 7. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknál már volt egy 3 évesem is otthon. Simán kidőltem este :D
2021. ápr. 7. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Az első kettő elindult pár nappal hamarabb, nem jutottam el a műtét előtti éjszakáig, futottunk a kórházba műtétre, de eskü jobb is volt így.

A harmadiknál nem úsztam meg. 3 órát aludtam kb. Lefoglaltam magam ilyen baromságokkal, hogy szőrtelenítettem meg olyan színűre festettem a lábkörmöm, hogy passzoljon a műtős zöldes színekhez :D

Sokkal jobb ha spontán beindul, nincs idő idegeskedni, pikk-pakk visznek a műtőbe.

Harmadik előtt nem is az éjszaka volt a legrosszabb, hanem bemenni reggel, töltögetni a papírokat, vetkőzzek, pisiljek egy utolsót, infúziózzunk, ctgzzünk, várjuk a dokit, közben jött egy sürgős műtét, akkor majd utána...vánszorog az idő.

Mikor beindultak maguktól annyira bepánikoltam, hogy én most szülök meg hol a dokim, hogy mire magamhoz tértem a sokkból már a karomban voltak :)

2021. ápr. 7. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem p.császár előtti este be kellett feküdnöm. Az egy kínzás volt!

Esélyem nem volt aludni. Pedig mázlimra egyedül volram a szobában. De izgultam is, az ágy is kényelmetlen volt.

Alig vártam a reggelt. Na ott is mintha vonszolták volna az óramutatót. (amit írtak is. Papírmunka, uh, infúzió, egy sürgősségi műtét is bejött) reggel 7 helyett 10:30kor született a lányom. (anyám már tuszta ideg volt h mi baj lehet, mert nem hívtuk még)

A 2. Sürgősségi lett. Ott tényleg azt se tudtam h mi van. Pörögtek az események.

Az elsőnél jó volt h a férjem bent lehetett, rögtön láttam a kicsit. Na meg az érzéstelenítés jobb mint az altatás.

Altatás után azt se tudtam h fiú vok v lány. Milliószor megkérdeztem h minden ok e.

Jahh és hányingerem volt utána egész nap.

2021. ápr. 7. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem, hogy majd nem tudok aludni, de nem így lett.

Én már nagyon vártam a műtétet, nagyon fel voltam rá készülve lelkileg. Az első sürgősségi császár volt altatással és kisebb sokkal, így azt éreztem, hogy ez a program császár nekem ahhoz képest egy leányálom lesz. Teljesen átállítottam az agyam arra, hogy nem izgultam, hanem csak izgatott voltam.

Előtte nap be kellett már feküdnöm a kórházba. Komolyan mondom, hogy olyan jót már rég aludtam, mint akkor éjszaka😄 teljesen kipihentem magam.

Végül tényleg egy nagyon jó élmény lett😊

2021. ápr. 7. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom miért, egyik előtt sem izgultam (2 volt) és a p.császár reggelén mielőtt a korházba mentünk volna, teljesen nyugodt voltam. Egyébként rossz alvó vagyok.

Bezzeg a férjem, ezt nem mondhatja el magáról, ő teljesen ki volt, lehet helyettem is🤣

2021. ápr. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!