Programcsászárt a is érdemes szülésznőt fogadni?
Csak amiatt gondoltam hogy utána esetleg segítene körülöttem meg a baba körül. Nem jöhet be látogató az osztályra.
És akkor szerintetek ha amúgy lenne , vagyis már felkértem, de most úgy alakul hogy mégis császár lesz , akkor hívjam fel hogy tárgytalan? Vagy ez ilyenkor hogy működik?
Én hétfőn szültem így a Sote II-n. A dokim is azt mondta felesleges. Engem megnyugtatott, hogy tudtam van aki figyelembe veszi az én igényeimet is (késleltetett köldökzsinór elvágás, bőrkontakt apával, tuti aranyóra hármasban). Ezeket jó előre megbeszéltük, tudta, hogy mik a legfontosabbak nekem. Ezek mind úgy is lettek. Lehet úgy lettek volna nélküle is, de ahogy mondtam, engem megnyugtatott, hogy találkoztam már, ismerem aki a kezében tartja a dolgokat. Nem utolsó sorban, nagyon kedves, határozott személyiségű nő.
Ám onnantól, hogy felkerülsz az őrzőbe (oda még jött velünk, segített mellretenni, maradt még egy fél órát, diszkréten, a háttérben), pláne aztán a gyerekágyas osztályra, oda már nem megy utánad, ott nem segít. Nem is hatásköre, mivel ő a szülészeti osztályon van, nem a gyerekágyason. Hozzám följött másnap meglátogatni. Segített épp mert épp indultunk az esti füdetéshez, de nem ezért jött, csak bekukkantott. Én egyébként egyágyasban voltam és a legnagyszerűbb döntésem volt. Sajnos itt is látogatási tilalom van és valószínűleg lesz is még egy darabig. De így is, hogy a férjem nem tudott velünk lenni - pedig az egyágyasban végig ott lehetett volna, ha nincs ez. De most meg már itthon vagyunk 😊 összességében semmit nem csinálnék máshogy, ha már így alakult, hogy pr. császár lett (amit megjegyzem, nem én akartam, de kaptam már ilyen kérdést...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!