Másfél éves most, a mellem ugyanolyan, mint azelőtt. 13 hónapos koráig szopizott amúgy.
2021. ápr. 7. 13:49
2/13 anonim válasza:
Nekem is :)
Kislányom 4 éves, kisfiam 5 hónapos, minkettő anyatejes. Eleve pici mellem volt, ugye a terhesség alatt megnőtt, de nem kezdett el lógni.
2021. ápr. 7. 13:51
3/13 anonim válasza:
8 hónapos a kislányom, iszsz. Kicsit nőttek a(z amúgy sem pici) melleim, de egyáltalán nem lógnak.
24 éves vagyok, ha ez számít.
2021. ápr. 7. 13:57
4/13 anonim válasza:
Az enyém nem maradt feszes:((
2021. ápr. 7. 13:58
5/13 anonim válasza:
Nekem előtte sem volt feszes, az baj? :D
Amúgy viccen kívül, nem érzek az "állagában" változást. Megnőttek, egyik nagyobb, mint a másik, de nem üres tejeszacskók, csak simán más méretűek. Ez már szerintem így marad, viszont miután végleg elhatározzuk, hogy nem lesz több baba, megműttetem.
2021. ápr. 7. 14:09
6/13 anonim válasza:
Első gyerek után teljesen ugyanolyan volt. Most a második után kíváncsi leszek, 2 éve szoptatom, egyelőre egyáltalán nem hat rájuk a gravitáció.
2021. ápr. 7. 14:13
7/13 anonim válasza:
75b-vel lettem terhes. 1évig szoptattam a fiam, aki most 2éves. 14hetes terhes vagyok, 75d mérettel, feszes mellekkel
2021. ápr. 7. 14:26
8/13 anonim válasza:
Nekem csak nagyobb lett egy mérettel és amiatt mintha megereszkedett volna, gondolom húzza le a súlya. De állagra ugyan olyan mint volt.
2021. ápr. 7. 14:42
9/13 anonim válasza:
Előtte sem volt az, lógott mint a fene, de nem rontotta tovább a szoptatás. 12 éves korom óta D-E kosarakkal élem a tiksz...s életem.
2021. ápr. 7. 15:12
10/13 anonim válasza:
Nekem ránézésre feszes de fogasra már nem olyan mint volt. 15 hónapig szoptattam. Szoptatás befejezése után 1 honappal kb 1 évig szörnyen nézett ki, de akkor voltam a legsovanyabb, nagyon lefogytam.
Most 3, 5 évvel utána egész elfogadható. Kis melleim vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!