Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37-ik hét végén járok,3 napja...

37-ik hét végén járok,3 napja alig tudok aludni. Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés
Napközben sokat keményedek, tegnap elég erős jóslóim voltak kb 10 percen keresztül folyamatosan, majd pik-pak megszűntek. Aztán mégegyszer jelentkeztek gyengébbek. Azt mondják leszállt a hasam (tegnapról mára). Majd\\\' leszakad a derekam, meg sokat keményedek. Babuka mocorog. A segítségeteket kérném, hogy ezek lehetnek-e előjelei a szülésnek? Első babám és nagyon szeretnék már szülni. A külső és középső msz nyitva van. Este próbáltam a meleg fürdőt, hátha elindul valami, de semmi. Tanácstalan vagyok, nem tudom mire kell figyelnem.
2008. dec. 5. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
erre azt szokták írni hogy figyeld:nyákdugó távozása(nyálkás-rózsaszínes),magzatvízszivárgás(folyás,hasmenés,hányás(hányinger)ettől többet senki sem tud tanácsolni.én a 30.héttől keményedtem és voltak fura hol gyengébb hol erősebb jóslófájásaim de most hogy elkezdtem a 37.hetet megszünt minden és énis figyelem a jeleket hátha valami elkezdődik(bár szeretném ha még legalább 1 hetet bentöltene a pocimban.
2008. dec. 5. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:
A keményedés nem a szülés előjele, hanem a terhesség velejárója. De te még amúgy is időben vagy. :) Ha a nyákdugó elmegy, akkor utána kb. 1-2 héten belül várható a szülés, de van akinél hamarabb is. Jövő hétre hidegfrontot mondanak, a frontoktól sokaknál be szokott indulni a szülés! Kitartás! :)
2008. dec. 5. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!