Akinek progis császára volt, hányadik héten végezték el?
Figyelt kérdés
Vagy ha elöbb jött a baba, a kiírt mütétnél akkor mi volt az oka?2010. aug. 20. 08:20
2/11 anonim válasza:
Szia!
Ahogy betöltöttem a 38. hetet császároztak aznap téraránytalanság miatt.
38 hét előtt ha nem sürgős nem műtenek, joga van benn lenni a babának. Így ki kellett várnom.
3/11 anonim válasza:
A kiírt időpont előtt 1 nappal akartak császározni, de a bébi nem várta meg :)
4/11 anonim válasza:
Mekkora mázlista vagy kedves előző.:D Az enyém megvárta...
5/11 anonim válasza:
Betöltött 38.hétre volt megbeszélve!De 3 nappal előtte megvizsgált a doki és már 3 ujjnyira voltam nyitva!Így azonnal műtöttek!Így 37.héten született.Faros baba,toxémia
6/11 anonim válasza:
40.hét 2.nap mert a dokim nyaralt. toxémiával feküdtem a kórházban egy óriással a pocakomban :O)
A következőp sajnos szintén császár lesz, de mivel z előző ekkora volt, így már eleve "kiveszik" a 38. héten, nehogy szétrepedjen a varr.
7/11 A kérdező kommentje:
Először is gratula a babákhoz.
Köszönöm az eddigi válaszokat,most 34+5 km vagyok és nekem 38+4 leszek amikor megcsinálják.Akkor nem lesz ezek szerint korai a mütét.
Ha valaki szeretne még írni szívesen fogadom a válaszát.
2010. aug. 20. 15:27
8/11 anonim válasza:
Betöltött 39. héten. Nekem pont 39+0 nap.
9/11 anonim válasza:
39héten,5 nappal a kiírt időpont előtt,de egy nappal sem hordhattam volna túl-faros volt.
10/11 anonim válasza:
Miért lesz programozott császárod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!