Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aranyóra előtt történik ruha-...

Aranyóra előtt történik ruha- ill. ágyneműcsere?

Figyelt kérdés
Mi hogyan, milyen sorrendben történik, miután a baba éppen kibújt?

2021. márc. 23. 19:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Rajtam semmi nem volt, amikor szültem, nem bírtam elviselni a ruhát magamon. Azonnal rám tették a babát, és onnantól az aranyóra végéig folyamatos testkontaktban voltunk. Nem vettem fel semmit, csak kaptam egy betétet a lábam közé és betakargattak minket. Mikor felkeltem az ágyból, akkor bújtam vissza a kórházi hálóingbe, és kaptam hálós bugyit a betéthez. Utána áttoltak a szobába, és ott tudtam zuhanyozni, átöltözni
2021. márc. 23. 20:28
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

9-es, akkor ezek szerint nálunk 1-2 óra együttlét jutott 🤷🏼‍♀️

Elnézést, nekem ezt mondták aranyórának.

Én örültem, hogy nem teljesen mázasan kaptam meg, ettől még nekünk ez szép emlék és öröm volt.

2021. márc. 23. 20:32
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Én alternatív szobában szültem, szülés után rámtették a babát és ott voltunk 2 órán keresztül együtt. Nem volt se ruha, se ágynemű csere, sőt, a nekem csak akkor volt lehetőségem átöltözni, amikor felkerültem az osztályra.
2021. márc. 23. 20:35
 14/28 anonim ***** válasza:
12: nem akartam megkèrdőjelezni az èlmènyedet. A lènyeg, hogy nektek pont ùgy volt jò.
2021. márc. 23. 20:37
 15/28 anonim ***** válasza:
10-es nem volt zuhany, csak csap. Nem volt semmi kancsò vagy pohar, hogy legalàbb abba töltsek vizet ès magamra öntsem. Az osztalyon mar rendes zuhany volt, masnap reggel lezuhanyoztam, mìg az apja fogta a kicsit.
2021. márc. 23. 20:39
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk úgy volt, hogy kibújt a baba, egyből rátették a hasamra. Páromat kérdezték, hogy akarja-e elvágni a köldök zsinórt, de addigra már olyan sokkba volt meg sírt is, hogy végre megszületett a kislányunk, hogy inkább mondta, hogy ezt rábízza a dokira. Aztán elvitték a babát elmosdatni, lemérni stb. Párom is ment. Engem addig összevarrtak kaptam betétet és betakartak egy lepedővel. Utána volt az aranyóra. Aztán mondták, hogy mehetek zuhanyozni de jött velem a szülésznő (?) nemtudom, hogy ő volt-e m1 és mondta, hogy zuhanyzás közbe kell, hogy pisiljek mindenképp. Aztán ugye tiszta hálóing fel. A túlsó folyosó volt a gyermekágyi osztály és kérdezték, hogy át tudok e menni vagy hozzanak széket és áttolnak. Szép lassan átsétáltam, babát is hozták. Páromtól elköszöntem és hazament.
2021. márc. 23. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

16os, mint kiderült, ez nem az arany óra.

Téged is lepontoznak, mint engem, bár nem tudom miért, amikor a kórházban itt ez a protokoll, ezt nevezik aranyórának.

2021. márc. 23. 22:18
 18/28 anonim ***** válasza:
"utána jött az aranyóra" tehát én ott feküdtem a párom egy széken ült az ágy mellett a baba meg mellettem feküdt. Ez volt 1 óráig. Én azt hittem h ez az aranyóra.
2021. márc. 23. 22:29
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Én is, mert nálunk is hasonló volt. De az igazi aranyóra, ahogy értelmezem az, hogy a babát nem viszik el születése után, hanem rögtön az anyukájára teszik.
2021. márc. 23. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
Szülés utan egybol ramtettek,amig engem rendberaktak. Utana ot is elvittek megfurdetni,megmerni,es en is lezuhanyoztam. Aztan egy masik szobaba kisertek,ott volt 1 orank egyutt,hármasban. Itt ez az aranyora,de ezek szerint megsem 🤷‍♀️
2021. márc. 23. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!