Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lakkos lábkörömmel tényleg...

Lakkos lábkörömmel tényleg nem szabad szülőszobára menni (szülni)?

Figyelt kérdés
Miért?
2010. aug. 19. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is császárom volt és bordó színű volt a lábkörmöm. Senki sem szólt. István kórház
2010. aug. 19. 15:41
 12/18 anonim ***** válasza:
nekem is tűzpiros lábkörmöm volt szülésnél.simán szültem,és a kuty nem nézte a körmeimet,amúgy zokni is volt rajtam,és azért sem szóltak.
2010. aug. 19. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:

mindkét szülésemnél ki volt festve a lábkörmöm,ha jól emlékszem az elsőnél halvány rózsaszín,most (nemrég)meg bronz színűre.

itt Győrben a kutyát sem érdekelte,pedig az utóbbi indított volt.Igaz,zokniban szültem mindkétszer

2010. aug. 19. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ki volt festve. Zoknit vettem fel vajúdás alatt, mert nagyon vacogtam, de a kitolásnál lábzsákot húztak fel! Senki nem szólt!
2010. aug. 19. 21:10
 15/18 A kérdező kommentje:
De valami vizsgálat miatt kell hogy ne legyen lakk a körmödön.Mert onnan vesznek mintát vagy mi,nem?
2010. aug. 19. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:

A KÉZ-en ((!) nem lehet lakk, nem a lábon, az bármilyen színű lehet, ha azt szereted. Ahogy előttem írta valaki, a pulzoximéter miatt. A lakk (az átlátszó is egy kicsit) befolyásolja a mérőt, ami az ixigénallátottságot mutatja (vészhelyzetben vagy császár alatt fontos). Ezért nem ajánlott. De még nem láttam senkit, aki lemosná a műtőben..

Orvos anyuka.

(felnőtteknek semmit nem néznek lábból, van, amelyik kórházban a babák sarkát szúrják a PKU-vizsgálatra, ahol én szültem, ott a kezét..)

2010. aug. 19. 21:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm orvos anyuka!!!
2010. aug. 20. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:

és akinek mükörme van? Azt letépik vagy mi?

Nekem pl. tövig van rágva mindegyik szó szerint, csak bör van ott köröm helyett. Ilyenkor mit csinálnak?

Ez tényleg érdekel!!!

36 hetes

2010. aug. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!