Szülés után mennyit/miben változott a testetek,mi volt a következménye?
Akár császár akár természetes szülés tapasztalata is érdekel.
Tisztázni szeretném hogy nem attól félek hogy nem leszek bombanő szülés után hanem arra hogy mire számítsak.
Lehet ez sokaknak hülyeség,de engem megnyugtat ha tudom hogy nagyjából mire számíthatok.
És képben vagyok azzal is hogy attól hogy xy-alez történt velem nem biztos hogy ,megfog de érdekelnének a tapasztalataitok!
Köszönöm a válaszokat előre is.
Tejeszacsko mell a szoptatás befejezése után.
Inkontinencia.
Erzeketlenebb vagina.
Egyébként visszafogytam és a torna miatt az alakom jó, szóval melltartoban- ruhában nincs változás. Csak a szex lenne a régi.. :(
Én a ritka kivétel vagyok, aki terhesen nem hízott, hanem fogyott. Így ami negatív változás az csak a csíkok a hasamon, meg a melleim most nem olyan feszesek mióta szoptatok (cserébe nagyobbak) de ez utóbbi még visszaállhat. A hajam is folyamatosan hullik, kb ez az egy, ami kifejezetten zavar; az összes többivel úgy vagyok, hogy "háborús sérülés", elfogadom őket.
A császáros heg egy gyönyörű, vízszintes vonal a hasam alján, engem nem zavar különösebben.
Császár: méh es hólyagsüllyedés.
Ennyit arról,hogy csak a hüvelyi szüles vágja gallyra az embert :(
Negativum: erzekeny gatseb, sex eleje fajdalmas, feszit (4 honapja szultem)
Megereszktek picit a melleim, holott meg szoptatok..
Striak a mellemen, bar mar halvanyodnak
Onbizalomhiany
Borzalmasan elkezdett hullani a hajam
Linea nigra halvanyan, de latszodik
Pozitivum
Nem hiztam el, ugyanannyi vagyok, mint szules elott
Kepes vagyok a huvelyi orgazmusra, bar meg csak magamnak sikerult elernem, de remelem hamarosan egyuttletnel is sikerul :D
Engem mindennel is ijesztgettek, semmi nem lett belőle. Semmi nem változott , szoszerint. 2 hétre rá a minimális pocak is lement, ujra lapos volt.
Terhesség alatt se lett aranyerem, narancsborom stb.. De szeretnek ijesztgetni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!