Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszar utan 1 hettel meg...

Csaszar utan 1 hettel meg mindig igy fajhat?

Figyelt kérdés
A vagasomnak a bal szele neha rettenetesen eg es szur, ha epp ugy mozgok, vagy nevetek stb. Mashol nem faj, szinte a mutet ota csak azon az egy ponton erzem ezt az ego fajdalmat.
2021. márc. 6. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ez sajnos normális, de ha annyira bizonytalan vagy, az orvost kéne megkérdezni.
2021. márc. 6. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem normális lehet. Nekem a gatvarratomban volt egy ilyen öltés. 5 hónapig fajt. Állítólag beleoltottek egy idegbe vagy ilyesmi.
2021. márc. 6. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi, 1 hét után ez teljesen normális. Nekem majd' 3 hónap volt, mire nem fájt. Nekem a jobb oldalán volt egy ilyen rész, duzzadtabb volt, ott konkrétan úgy nézett ki, mint amikor valamit összefogsz gumival, és két oldalt kibuggyan valami nagy izé 😅 a másik oldal pedig szép volt, lapos, csak a heg dudorodott ki picit.

Egyszer csak jobb lesz. Nekem 10 hónapja volt, szép maradt a hegem, egyenletes (a heg dudorodik picit), de a jobb oldala ahol duzzadt volt, érzéketlen még mindig, és szerintem az is marad. A frontokról ne is beszéljük...borzasztó..

2021. márc. 6. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hú de jó neked! Császár után 1 héttel örültem hogy élek. Alig mertem nevetni, ha éreztem higy tüsszentenem kell befogtam az orrom. Fél éves volt a lányom és még fájt a sebhely. 1 éves vomt amikor már ki tudtam jelenteni higy oké...nem érzem már
2021. márc. 6. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat en sem gondoltam, hogy ilyen gyorsan gyogyul egyebkent, mindig rettegek, hogy kiszakad es kifolyik minden :D ha sokat talpalok akkor azert erzem, meg ez a bal oldali szuro fajdalom ha nevetek, tusszentek, kohogok..csak azert aggasztott mert csak azon a reszen faj neha. Doki azt mondta normalis, csak erdekelt, hogy masoknal mi a helyzet, akik tapasztalatbol tudnak beszelni :)
2021. márc. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!