Létezik még rajtam kívül olyan anyuka, akinek 1 terhessége volt, és 1 gyereke van?
Néha olyan furán néznek rám a dokik, amikor szóba kerül. Mintha nem hinnék el..
Se abortusz, se vetélés..
Igaz, hogy 1.5 év volt, mire megfogant, de meg is született.
És itt be is fejeztük a gyerekgyártást egyéb okokból.
Valahogy olyan csodabogárnak tartanak néha emiatt..
3 (spontán) terhesség, 3 hüvelyi szülés.
De az orvos részéről nem láttam csodálkozást.
Számomra nincs, csak előfordult, hogy furcsán néztek rám emiatt. Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy 34 éves voltam, mikor teherbe estem.
Valahogy kinéztek a dokik belőlem szerintem 1-2 gyereket. Vagy vetélést. Vagy abortuszt... Ki tudja... De szomorú, és rosszul is esett. Nem vagyok olyan fajta, aki abortuszra járna..
Szerintem túl misztifikálod kérdező.
Az orvos rengeteg nővel találkozik a praxisában, és a vetélés, abortusz valóban nem ritka dolgok, hogyha az ember napi 10 órában ezekkel foglalkozik.
Ez nem lenézés, vagy csodabogárként való kezelés, hanem őszinte döbbenet, mert megszokta, hogy általában nem ilyen betegekkel találkozik. Inkább örülj neki.
(Magánszemélyként még akkor láthatja megdöbbentőnek, mert ahol nehezen jön össze ott állnak meg egy gyereknél, gondolok itt, hogy a sokadik baba nem ment el stb. Vagy akik megállnak egy gyermeknél az lehet a másodikat már elveteti - ezek nem általánosságok!)
Sok oka lehet, hogy éppen mire gondolt az orvos, szerintem felesleges ezen rugózni.
1 terhesség 1 baba.
Meg szokták kérdezni, hogy első terhesség-e de nem csodálkoznak miatta csak kell a kórtörténethez.
Mert neked mondanak olyat, hogy "azta, nem semmi! " vagy "wow, alig látni ilyet manapság" vagy "húha, hallod Icuka?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!