Most akkor létezik kémiai terhesség vagy nem??
Olyan nincs, hogy kémiai terhesség, ez csak egy hülye elnevezése annak az esetnek, amikor a terhesség pár nap után megszakad, a teszt így rövid ideig pozitív, utána meg megint negatív lesz.
Ez egyébként nagyon gyakori dolog, ilyenkor a terhességek egyharmada megszünik a természetes szelekció miatt.
Lehet vitatkozni az elnevezésen, de maga a jelenség létezik, nekem is volt kétszer.
Aki ezért leidiótáz mást, az magát minősíti.
1 tényleg, mekkora hülyeség már asztalnak hívni a 4lábú evökét!
Ez a neve: kémiai terhesség, persze, hogy létezik, lehet, hogy nem tetszik neked, ahogy hivják, de szerinted ez érdekel bárkit is?
Létezik. Lombikos vagyok, és ha beültetés után elindul valami, és vérvétel igazolja a magasabb HCG szintet, de terhesség nem lesz belőle; akkor a kartonra is azt írják rá az eredményhez, hogy 'biokémiai terhesség'.
De nyilván hülyeséget írok, mert itt valaki ehhez sokkal jobban ért, mint az orvosok...
Kedves 1-es, mint már sokan leírták, ez egy létező dolog. Az orvosok is így hívják, nem itt a gyakorin terjedt el. Befejezetlen beágyazódáskor pozi lesz mensi körül a teszt, majd vagy időre vagy pár napon belül megjön a mensi és vége szakad a folyamatnak. De fentebb már szépen leírták.
Nekem is volt hozzá szerencsém kétszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!