Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes kismama vagyok....

39 hetes kismama vagyok. Rendszertelen de erős fájásaim vannak reggel óta és egyre erősödnek szerintem, hajnalban még vérezgettem is kicsit. Mikor kellene a kórházba indulnom?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
???????
2010. aug. 22. 11:28
 22/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ezúton köszönöm meg mindenkinek a válaszokat, tényleg sokat segítettetek! 18.-án 23:35-kor megszületett az első kicsi fiam, 3640 g-al, 53 cm-el. :D
2010. aug. 30. 16:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok,sok boldogságot!:)
2010. aug. 31. 07:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
2010. aug. 31. 10:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok!!!

Ha van kedved leírni, én szívesen elolvasnám, hogy milyen volt. :)

2010. szept. 1. 15:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Én is nagyon kiváncsi vagyok :)

2010. szept. 1. 15:10
 27/28 A kérdező kommentje:

Ez a kicsi baba egy kis gyönyörűség, nagyon jó baba. Ügyesen szopizik, bár a kórházban töltött első napokon még össze kellett szoknunk, de azóta megy az evés. Szerencsére tejem is van elég. :))))))

Nagyon megszenvedtünk a kicsikével, ugyanis a köldökzsinór rá volt tekeredve a kicsi nyakára, vállára, derekára, ezért nem tudott lefelé helyezkedni, úgyhogy a tágulási folyamat nagyon lassan ment. Nagyon féltem ám!!!!!

Beértünk, és benn is tartottak, mondták ebből ma szülés lesz. Rátettek a ctg-re, jó nagy fájásaim voltak, csak úgy kilengett a mutató. Majd amikor ki voltam tágulva 3 ujjnyira, valamiért ott megálltunk, tovább nem tágultam magamtól, úgyhogy burkot repesztettek, és bekötöttek infúziót, ami segít ebben. Úgyhogy elkezdődött a vajúdás, de rendesen, pörgött az idő, már este 8 volt de még mindíg semmi. Kértem fájdalomcsillapítóért, de nem adtak, mert az összes orvos lent volt, és műtött, úgyhogy epidurálisról szó sem lehetett. :( A szülésznő azt mondta, hogy tudomásul kell vennem, hogy ma természetes úton fájdalomcsillapító nélkül kell szülni. Faja ugye?????? No mindegy, azért sokat nyűglődtünk, még jó hogy a férjem ott volt, sokat segített. Egész végig velem volt, kivéve a konkrét szülésnél nem, az utolsó 10-15 percben. Végül is éjjel 23:35- kor kibújt a Picuri 3640 g-al. Úgyhogy egy egész napos vajúdás, küzdelem után, végre a kezemben tarthattam őt, aki gyönyörű volt már akkor, és egy kis csoda. Tényleg örömödben elfelejteted a fájdalmat, de azért az érzés benned marad. Hát ennyi volt a szülés. A kórházban jó volt, teljesen meg voltam elégedve a dél pestivel, a kaja tűrhető volt, a csecsemősök kedvesek, és segítőkészek, tisztaság, rend jellemezte a szobákat. Úgyhogy nem volt semmi baj. Reggel 7-kor hozták a babákat 1 órára szopiztatni, majd elvitték őket megvizsgálgatni, mérni, majd 10 kor vissza hozták őket, és este 11-ig velünk lehettek a bébik. :))))) Úgyhogy igazán baba mama kórház!

Majd vasárnap reggel hazajöttünk, és azóta élvezem az Anyaság csodás örömeit. Szerelmes vagyok, és mindegy egyes pillanatban csodálom a kicsi fiamat. Tényleg megérte ennyit szenvedni érte. Olyan csodálatos, hogy el sem tudom mondani. :D

2010. szept. 2. 11:20
 28/28 anonim ***** válasza:

Szegény, hát megkínlódtál vele!

A lényeg, hogy jól vagytok és végre a kezedben foghatod már! :D

2010. szept. 5. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!