39 hetes kismama vagyok. Rendszertelen de erős fájásaim vannak reggel óta és egyre erősödnek szerintem, hajnalban még vérezgettem is kicsit. Mikor kellene a kórházba indulnom?
Én is gratulálok!!!
Ha van kedved leírni, én szívesen elolvasnám, hogy milyen volt. :)
Gratulálok!
Én is nagyon kiváncsi vagyok :)
Ez a kicsi baba egy kis gyönyörűség, nagyon jó baba. Ügyesen szopizik, bár a kórházban töltött első napokon még össze kellett szoknunk, de azóta megy az evés. Szerencsére tejem is van elég. :))))))
Nagyon megszenvedtünk a kicsikével, ugyanis a köldökzsinór rá volt tekeredve a kicsi nyakára, vállára, derekára, ezért nem tudott lefelé helyezkedni, úgyhogy a tágulási folyamat nagyon lassan ment. Nagyon féltem ám!!!!!
Beértünk, és benn is tartottak, mondták ebből ma szülés lesz. Rátettek a ctg-re, jó nagy fájásaim voltak, csak úgy kilengett a mutató. Majd amikor ki voltam tágulva 3 ujjnyira, valamiért ott megálltunk, tovább nem tágultam magamtól, úgyhogy burkot repesztettek, és bekötöttek infúziót, ami segít ebben. Úgyhogy elkezdődött a vajúdás, de rendesen, pörgött az idő, már este 8 volt de még mindíg semmi. Kértem fájdalomcsillapítóért, de nem adtak, mert az összes orvos lent volt, és műtött, úgyhogy epidurálisról szó sem lehetett. :( A szülésznő azt mondta, hogy tudomásul kell vennem, hogy ma természetes úton fájdalomcsillapító nélkül kell szülni. Faja ugye?????? No mindegy, azért sokat nyűglődtünk, még jó hogy a férjem ott volt, sokat segített. Egész végig velem volt, kivéve a konkrét szülésnél nem, az utolsó 10-15 percben. Végül is éjjel 23:35- kor kibújt a Picuri 3640 g-al. Úgyhogy egy egész napos vajúdás, küzdelem után, végre a kezemben tarthattam őt, aki gyönyörű volt már akkor, és egy kis csoda. Tényleg örömödben elfelejteted a fájdalmat, de azért az érzés benned marad. Hát ennyi volt a szülés. A kórházban jó volt, teljesen meg voltam elégedve a dél pestivel, a kaja tűrhető volt, a csecsemősök kedvesek, és segítőkészek, tisztaság, rend jellemezte a szobákat. Úgyhogy nem volt semmi baj. Reggel 7-kor hozták a babákat 1 órára szopiztatni, majd elvitték őket megvizsgálgatni, mérni, majd 10 kor vissza hozták őket, és este 11-ig velünk lehettek a bébik. :))))) Úgyhogy igazán baba mama kórház!
Majd vasárnap reggel hazajöttünk, és azóta élvezem az Anyaság csodás örömeit. Szerelmes vagyok, és mindegy egyes pillanatban csodálom a kicsi fiamat. Tényleg megérte ennyit szenvedni érte. Olyan csodálatos, hogy el sem tudom mondani. :D
Szegény, hát megkínlódtál vele!
A lényeg, hogy jól vagytok és végre a kezedben foghatod már! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!