Szerinted képes lenne átvállalni bármelyik férfi azt a fájdalmat, mikor abba belehalnak hogy a kislábujjukat beverik a szekrény sarkába?! Viccnek is rossz.
2021. febr. 23. 20:41
3/16 anonim válasza:
😂😂😂😂😂
Igen kb 10 perce gondoltam rá, hogy na majd én kiírom.
2021. febr. 23. 20:41
4/16 anonim válasza:
Mert akkor rövid időn belül kihalnánk
2021. febr. 23. 21:52
5/16 anonim válasza:
Mert nincs mehe. Vagy lemaradtam valamirol... Az embertej utan mar nem lepődnék meg.
2021. febr. 23. 21:59
6/16 anonim válasza:
Mert abba is belehalnak, ha 36,9 fokos "lázuk" van. 😀
2021. febr. 23. 23:23
7/16 anonim válasza:
Mint férfi kikérem magamnak, hogy a többi nyápiccal egy kalap alá vegyenek.
Miért kéne átvállalnunk? Ez nem úgy megy hogy a jó dolgokat megtartjuk a rosszakat meg lepasszoljuk. Ez egy csomagban van. Ha nem akarsz szülési fájdalmat, akkor ne vállalj gyereket.
2021. febr. 24. 06:46
8/16 anonim válasza:
Ne kérd ki magadnak, mert akinek nem inge... 😀 Egyébként meg, ez nyilván egy troll kérdés.
2021. febr. 24. 07:12
9/16 anonim válasza:
Szerintem úgy érthette a kérdező, hogy a mai fejlett, modern technológiai világban, miért nem találtak még ki valamit arra, hogy ne csak a nőknek kelljen szenvedni a gyerekszüléssel. Legalábbis nekem ez már számtalanszor fordult meg a fejemben, hogy miért mi szívunk ezzel is, ki “találta” egyáltalán ki, hogy a gyerek úgy szülessen, ahogy születik, miért pont a nők stb.
2021. febr. 24. 10:02
10/16 anonim válasza:
Nem, a kérdező egy tegnapi kérdés kommentje kapcsán tette fel a kérdést.
Ott az anyuka elmesélte a férje mennyi mindent segít a háztartásban, gyereknevelésben; DE a számlákkal és a bevásárlásokkal kapcsolatban minden rá hárul.
Erre írták sokan, hogy amiket leírt az már szuper, a férje elég sokmindenben kiveszi a részét stb... és akkor valaki viccesen írta,hogy ő már azt a kérdést várja, hogy szülni miért nem szülnek helyettünk a pasik 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!