Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen jelei voltak...

Kinek milyen jelei voltak amikor tudta, hogy szülés lesz?

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendszeres először 20 majd 10 perces fájások s egyre erősödtek, először csak pár pillanatig de tényleg mensi szerű, de mindenkinél más, vki rögtön 3 perces fájással kezdi.Tudni, érezni fogod tuti, mikor eljön az idő.
2008. dec. 3. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Én egy ilyen kérdést tettem fel valamelyik nap, sok érdekes válasz :) Szerintem nézd meg!

2008. dec. 3. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. dec. 3. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem este 7-kör jött az első fájás, vagyis egy óra mulva megint, és akkor már gondoltam, hogy ebből valami lesz. Éjfélig óránként, hajnalig 20 percenként, majd reggelre 7-8 perces fájásaim voltak. 10-re mentem nstre, tudtam, hogy onnan már nem jövök egyben haza:-) este fél 6-kor szültem.

hidd el, tényleg tudni fogod:-))

2008. dec. 3. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Én arra ébredtem éjfél előtt, hogy keményedik a pocakom, de nem igazán foglalkoztam vele, mert már hetek óta jóslóim és keményedéseim voltak éjszakánként. Ugyanakkor meg pisilni is kellett, épp ezért elindultam a fürdőbe, de ahogy függőleges helyzetbe kerültem elfolyt a magzatvíz. Nem tudom, hogy akkor abban a pillanatban repedt-e a meg a burok, esetleg előtte, amíg kúsztam le az ágyról (nem voltam már valami fürge mozgású). Rá kb három órával jöttek az első fájások, egyből három percesek és ismét három órával később már túl voltam az egészen.

Egyébként még annyi jele volt a dolognak, hogy elalvás előtt extra szomorú voltam. Mindenféle ok nélkül hatalmas letörtséget és levertséget, ürességet kezdtem érezni egyik pillanatról a másikra. Korábban ilyet nem tapasztaltam.

2008. dec. 3. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És a kiírt időponthoz képest előbb, vagy később jöttek a babák??
2008. dec. 3. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:

NEKEM SEMMI ELŐJEL, CSAK AZNAP LESÜLLYEDT A HASAM. DÉLUTÁN ELFOLYT A MAGZATVÍZ.....

38HETES ÉS 4 NAPOS VOLTAM!

2008. dec. 3. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok: 39hét+3napra született.
2008. dec. 4. 11:02
 9/9 Marie9 válasza:

Szia.

Nekem úgy du.2 körül hasmenésem kezdődött szinte egész nap jártam wc-re de különösebben nem fog. vele mert eszembe sem jutott hogy szülni fogok este, pedig reggel megvizsgált a nődokim és azt monta sétálgassak kicsit aztán este találkozunk! (nem hittem neki) negyed 6 körűl szúrt egyet a hasam malyd kisidő múlva megint aztán egyre több és fél 9 re már 5 percesek voltak.

2010. aug. 26. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!