Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire erősek azok a fájások...

Mennyire erősek azok a fájások amivel már kórházba mentél?

Figyelt kérdés
Menstruációs görcsök esetleg nyilaló? Milyen fájdalmak ezek?
2021. febr. 12. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Olyan amivel kétrétgörnyedve négykézláb kínlódsz és nem esik jól felkelni.
2021. febr. 12. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nekem még nem voltak annnyira durvák, inkább közepesnek mondanám. Az igazi erősek már bent kezdődtek. De megrepedt a burok, folydogált a víz, ezért azt mondta a szülésznő, hogy induljunk. Éjfélre értünk be, akkor már 5 percesekkel. 4.20-ra meg is született teljesen beavatkozásoktól mentesen
2021. febr. 12. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én a lehető legtovább szerettem volna otthon vajúdni (2. baba, és természetesen csak abban az esetben, ha nincsenek komplikációk/nyugtalanító körülmények), így 3 perc alatti gyakoriságú fájásoknál mentem be, amikor már nem tudtam beszélni/beszédre figyelni közben. Hozzáteszem, 5 percnyire van a kórház, ha messzebb lett volna, hamarabb bemegyek.
2021. febr. 12. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Menstruàciónàl erősebb és gyakran jöttek, ja és véres lett a wc papír, ezért bementünk.
2021. febr. 12. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is a gyakran jelentkező, semmire nem múló fájdalom volt az indulási pont, amikor fájás közben nem tudtam semmit csinálni. Megjegyzem, nekem nem voltak rendszeresek, csak óráról órára erősödtek. Volt hogy 10 percenként voltak, aztán össze vissza 2-5-8 percenként..

Jelenleg finishben vagyok a második gyerekkel, egyik nap már beindult a dolog, erősödött estére, de simán tudtam közben beszélni meg minden és éjszakára el is múltak. Ha elindulok arra, hogy x percenként vannak, akkor haza is jöhettem volna. VISZONT. Van olyan is, hogy egy valós fájást valaki közepesnek érez és a baba szépen helyezkedik lejjebb és lejjebb aztán a végén már csak az utolsó nyomásra érnek be a kórházba, mert nem elég intenzív az érzés amúgy. Én azt gondolom, hogy a kórházba indulástól nem szabad félni, alig történik olyan, hogy valaki az autóban szüljön vagy otthon. Egy idő után mindenki rájön, megérzi hogy menni kell, vagy szimplán egy ponton túl biztosra akar menni és amiatt megy a kórházba. Nem lehet elrontani.

2021. febr. 12. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nagyon enyhék voltak, de órák alatt sem akartak elmúlmi. Viszont már terminuson túl voltam és épp CTGre mentünk a kórházba. A kocsiban elkezdtem stopperelni és kiderült hogy rendszeresek, 5 percenkét 35 mp fájdalom. Végül nem a CTGre mentem hanem egyből szülőszobára. De gyengébbek voltak mint egy menstruációs görcs.
2021. febr. 12. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Nekem 5 perces rendszeres fájásaim voltak (akkor már 4 órája), de nem volt vészes. Amikor megláttak az osztályon, megkérdezték minek jöttem. Nem így néz ki egy szülni készülő nő. Nekem végig gyengék voltak a fájásaim és hiába voltak már 2-3 percesek, egyáltalán nem tágultam. 16 óra "vajúdás" után kaptam oxit és egy óra alatt megszületett a lányom, de én akkor sem éreztem elviselhetetlennek a fájdalmat.

Az utolsó 15 perc kitolás előtt volt a legrosszabb, de talán azért, mert a férjem nem ért még be a kórházba.

2021. febr. 12. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyanok amik már 5 percenként jöttek és kapkodva vettem tőle a levegőt. A kórházban nstre raktak, 40-es erösséget mutatott a gép, de szerintem rosszul volt rám rakva az érzékelő, mert a korábbi szülésem alkalmával az ilyen erősségü fájások mutatója simán 100 fölött volt.
2021. febr. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!