Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros szülés? Tudnátok tapaszt...

Faros szülés? Tudnátok tapasztalatot mondani?

Figyelt kérdés
33hetes vagyok és a kisbabám úgy döntött megfordul ... eddig rendesen be volt fordulva nem tudom miért most farosan fekszik. Megijedtem , nem is gondolkodtam még ilyenkor mi van:/ orvoshoz is csak 2 hét mire megyek megint, de nagyon mondják, hogy így rizikósabb a szülés spontán. A programcsászár ilyenkor a bevett szokás.Már van két gyerekem természetes úton születtek. Mi a tapasztalat tényleg veszélyesebb,nehezebb?

2021. febr. 10. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Baratnomnek a 37. heten fordult vissza. En nem vállalnék faros szulest. Nagynéném így született. Hat nagymamám mikor meséli, hogy az orvos üvöltött vele, abba ne hagyja a nyomást mert ha nem jön ki a feje ezzel a nyomással, meghal... kockáztasson ilyet, akinek nincs jobb dolga. Fejjel előre se tudtam normálisan kitolni, nekem az is 1,5 órába tellett. Ezt a megfordításos szörnyűséget se engedném. Elég sok sztori van csaszarosoktol, hogy volt annak oka, miért nem fordult be. Koldokzsinor rövid, betekerte a babát teljesen stb stb. En kockázat kerülő vagyok.

De simán megfordulhat még.

2021. febr. 11. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Tudod, #11, amikor a gyerek már konkrétan félig kilóg belőled, akkor nincs túl sok választásod.
2021. febr. 11. 19:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12 nyilván vannak extrém esetek. Nyilván ha faros babám lenne, program császárt beszélnek meg és remélném, hogy nem jön előbb de ha igen, azonnal spuriznek a korhazba. Nem arról van szó, amikor nincs választás. Hanem amikor van.
2021. febr. 11. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Programcsászárt SOHA nem választanék. Főleg nem ennyivel előre, hiszen a 33. hét után még bármikor megfordulhat.
2021. febr. 11. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
Te dolgod 🤷🏼‍♀️
2021. febr. 11. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 36. hét végére lett faros. Várni akart az orvos, azt mondta, hogy még befordulhat, de már kicsi az esély rá. Hetente ultrahang plusz nst, ha marad, akkor kiírnak császárra. Rá 2 napra elfolyt a magzatvíz így sürgősségi császár lett.
2021. febr. 11. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
#15: Igen, az volt. Több meg nem is lesz, mert már eleve nem vagyok szülőképes korban. Szerinted vissza kellett volna dugni a félig már kint lévő gyereket, hogy felvághassanak? Hidd el: faros szülésről tapasztalatot az tud átadni, akinek volt VALÓS élménye ezzel kapcsolatban. Véleményed persze lehet, de a kérdező TAPASZTALATOKAT kért.
2021. febr. 11. 23:53
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
17 neked mi bajod van? Senki nem vonta kétségbe a sztoridat. Te így jártál, jó vége lett, hurrá. Leírtam azt is, hogy van ilyen is, olyan is, leírtam a nagynéném esetet is. En ebből kifolyólag program császárt választanék, nem várnám meg, hogy alakul, kényszerhelyzetbe kerülök e. Te kerültél anno. Ez van. Ettől még ami veled történt szerintem rossz dolog volt és nem akarnám átélni. Ennyi. Nyugodtan leszállhatsz rólam végre. Ha meg faros szülést akarsz promozni, felőlem tegyed, de tartsd tiszteletben, aki nem vágyik erre a szuper dologra.
2021. febr. 12. 10:51
 19/22 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek mindkettőtök véleménye érdekel!:) nálunk most érdekesen alakultak a dolgok, mert megindult a szülés fájásokkal épp visszatartáson vagyok két napja , de nem az igazi :/ még mindig faros a baba plusz 33 hetes vagyok. Ha most meg kell szülessen mindenképpen műtèttel vállalnám csak bár engednék a faros szülést h amugy minden rendben. De én nem szeretném kockáztatni ha koraszülünk és nem sikerül leállítani. Ha sikerül és bent marad és faros is marad én most biztosra mennék féltem a kicsit talán nem hiába akar most kijönni :/ de köszönöm ha lesz nekem is tapasztalatom leírom szívesen!
2021. febr. 12. 12:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Kitartást :)
2021. febr. 12. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!