Milyen orvos Hatvanban Dr. Hajdú Antal?
Szia!
Én nála fogok szülni. Igazából eleinte elég furcsa volt nekem, mert nagyon hangulat ember. De most már teljesen megbízom benne, és a sógornőm, aki szintén nála szült azt mondta, hogy nagyon rendes volt a szülésnél. Sajna nekem is az a tapasztalatom a hatvani nőgyógyászokkal kapcsolatban, hogy azokkal a normálisabbak, akik a saját betegeik. Az egyikük például az előttem lévő kismamának mindent elmondott az ultrahangon, amit kért. Nekem meg nem mondta el a méreteket, hiába kértem, azzal a címszóval, hogy mindjárt kint lesz a baba, mit érdekel engem, mekkora :-(. De Hajdún úgy látom, hogy kedves mindenkivel. Boldog babavárást.
köszi a válaszokat.
Sajnos még nem várok babát, most veszítettem el (a 12 hetes ultrahangon üres volt a petezsák), és ő műtött. Most várnunk kell, de szerintem őt fogom választani, mert velem is nagyon rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!