Akik saját maguk pár héttel hamarabb születtetek, a babátok is hamarabb született?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 19:26
1/13 anonim válasza:
Én 36-ra születtem, a fiam 39+6ra
2/13 anonim válasza:
Én 40+6-ra születtem.
A gyerekeim: 38+5, 38+2, 40+0.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy mikorra születtem, de ugyanúgy anyám is bent feküdt terminustúllépéssel, mint én, és ugyanúgy vákuum lett. Én 41+3-ra szültem.
4/13 anonim válasza:
Igen, nálunk a családban így volt, Anyukám is korábban érkezett, Testvére koraszülött volt, én is és az én Tesóm is korábban jöttünk 1-2 héttel. Teljesen problémamentes terhességem végén az utolsó hónapban mondta a dokim hogy bármikor jöhet a Picink,pihennem kellett és sok magnéziumot szednem, végül picit több mint egy héttel érkezett előbb.
Szóval nálunk lehet ennek genetikai oka. Illetve annak is hogy relatíve gyorsan, mindannyian pár óra alatt születtünk (3-4 óra) , első gyerekek is a családban.
5/13 anonim válasza:
37.hétre születtem
Lányaink 1; 37,4 indítás.
2; 39.hét automatikus császár
3; 38.hét automatikus császár.
6/13 anonim válasza:
Mi 25 év különbséggel egy napra voltunk kiírva a lányommal. Én 2 héttel tovább voltam benn, a lányom 2 héttel korábban született (toxémia miatt sürgős császár). Így bár egy napra voltunk kiírva, lett a szülinapjaink közt egy hónap. :)
7/13 anonim válasza:
Nem
38-ra születtem
Férjem 36-ra
1. Baba 41+1
2. 40+3
8/13 anonim válasza:
Koraszülött voltam komplikációkkal de a fiam 39+5 hetesen született
9/13 anonim válasza:
Igen. Én 4 héttel születtem hamarabb, a férjem pedig 2 hónappal. A kislányunk a 34+6 hétre született.
10/13 anonim válasza:
Én egy-két héttel előbb születtem anyukámnál fellépő terhességi toxémia miatt, az én ikreim 4 héttel előbb születtek szintén toxémia miatt. Én is és ők is sürgősségi császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!