Tényleg nem lehet majd saját orvosom?
Valaki azt mondja januártól nem lehet orvost felfogadni szülésre, más meg azt hogy kivétel lesz a szülészet. Most akkor mi lesz?
Én Ausztriában szültem az első babám, ott nincs fogadott orvos, magánban jártam terhesgondozásra és ügyeletben szültem (a 36 órás szülésem alatt 3 szülésznő és 3 orvos váltotta egymást..) , ami annyira traumatikusra sikeredett (sok komplikáció végén császár), hogy a második babámat szeretném olyan orvos segítségével a világra hozni, akiben megbízok.. Erre pedig kiderül hogy nem lehet?
Írnàl várost?
Én Zalaegerszegen fogok szülni. Ott január óta nincs orvos fogadás. Persze akad olyan hogy megbeszèlt időben bemegy a kismama az adott orvos igyekezni idejében és ő megindítja, megcsászározza.
Múlt héten a dokim nekem azt mondta, hogy még nincs aláírva semmi, ami ezt hivatalosan tiltaná (kórházak lehet már papírozzák ezt, de törvény még nincs). Szolnokon még bemegy a dokid ha nincs ügyeletben.
Én úgy tudom, hogy legutóbb azt mondták a hírekben, hogy márciusban veszik elő az ügyet, addig senki sem tud semmi biztosat és lehet napról napra más a helyzet.
Februárban fogok szülni, én úgy készülök lelkiekben, hogy lehet nem lesz már ott az orvosom. Így nem fogok meglepődni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!