Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utani allapot?

Dóri0828 kérdése:

Szules utani allapot?

Figyelt kérdés
5 honapja szultem az elso 2 honapban meg semmi bajom sem volt..de harom honappal ezelott kezdodott az hogy mar masodik napja szedultem na a masodik nap furdes utan elkezedett hevesen verni a szivem es majdnem elajultam azutan kovette a dolgokat zsibbadás belso bizserges vagy remeges ilyennek erzem...kar lab zsibbadas, kegyetlen fulzugas ami nem hagy aludni sem...estere mar hulla faradt szoktam lenni ugye itt a fiam haztartas seta esti torna stb..mar most ott tartok hogy estenken sosem birok elaludni ejfel elott..vagy fulzugastol nem birok vagy elkezd hevesen verni a szivem vagy beszur a mellkasom vagy zsibbad a kezem vagy a labam..haziorvosnal voltam 2 honapja plusz laborban is a laborom rendben nincs egy db csillagom sem haziorvos szerint kimerultseg..de engem mar aggaszt hogy ez valoban mint az lenne? Hisz ha faradt az ember miert nem tud aludni? Miert zsibbad miert ver hevesen a szive nyugalmi allapotban?..vitaminokat szedek eszek iszok normalisan..nemtudom komolyan mar..volt igy valaki vagy valami hasonloan?
2021. febr. 1. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt, a faradtság miatt.

Igaz nekem késöbb jött ki, a fiam 1 éves kora elött nemsokkal.

Laborom nekem is tökéletes volt.

Nekem a nappal a gyerek, háztartás, minden nap főzés, mellette vannak allataink, azokat etetni, itatni, a kertet én rendeztem.

Ezzel nem is lett volna baj, hanem az éjjeli kelések... éjjel 4x keltünk átlagban.

Reggel olyan voltam mint a mosottsz@r, este nem tudtam elaludni, olyan fáradt voltam.

Akkor jöttünk erre rá, mikor megkaptam karácsonyra az okos órámat.

Figyeli az alvás minőségét. Nekem csak felszines alvásom volt. Mély alvás, ami a pihentető, az 2x10 perc volt egy éjszaka alatt, ami rohadt kevés.

2021. febr. 1. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen kimerültség. Nekem az első gyereknél 2 éves kora elótt jelentkezett. Már nyugtatót akart írni a doki. Én a Sedatif PC-t szedtem. Aludni is jól tudtam tőle. Ha nem tudsz rajta változtatni sajnos rosszabb lesz. Rám is mindent mondtak, hogy pánilbeteg vagyok stb. A sedatif pc jó volt hála égnek.
2021. febr. 1. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen nekem is azt mondták hogy panikbeteg vagyok..utana olvastam aztan mar a faradtsag miatt be is meseltem magamnak hogy az vagyok..de halistennek rajottem hogy nem vagyok az..aztan meg hogy depresszios stb, de azt szoptatas melett is lehet szedni?
2021. febr. 2. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Youtube autogen training video. Ez egy relaxrechnika. Lehet szakembertől tanulni is, de itt ingyenes és tuti semmi bajod nem lehet tőle, max nem használ. Nekem rengeteget segített. Reggel és este csinálom. Bele kell jönni, tehát első nap tuti nem alszol el tőle, de 1-2 hét alatt kéne javulnod, ha stressz, enyhe pánikbetegség, vagy valami pszichés dolog is közrejátszik.
2021. febr. 2. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!