Másnak is fáj a császáros heg évek óta?
Nekem másfél éve volt, sosem volt érzékeny. Orvosnak mutattad?
És boldog születésnapot a babádnak🥰
Köszi :)
Igen, mutattam, sokáig vastag is és lila volt, de az már jó fél éve elmúlt, ránézésre már szép.
2x császároztak. Még csak nem is ugyan az a doki. Az első 5 és fél éve volt. A 2. 10 hónapja. Semmi gondom vele. Sőt a 2. Gyorsabban gyógyult. Előbb kezdtem érezni a hegnél.
Mutasd meg dokinak!
Nekem is azt mondták, hogy normális amúgy 2 orvos is :(
De nem örülök neki.
Keress egy gyógytornászt, aki hegmasszázzsal is foglalkozik. Sajnos kevesen tudnak erről, hogy minden császár után szükséges lenne, rengeteg probléma megelőzhető lenne vele, melyeket az összenövések okoznak. Akár egy derékfájdalom, emésztési problémák, inkontinencia, hegfájdalom.
És nem gyógytornász vagyok, a másik oldalt képviselem, 2. császárom után járok hegmasszázsra, csodákra képes.
Az első kettő inkább frontnál volt érzékeny - fájt- elsősorban a belső vágás
Most bár még csak 7 hete volt a 3.császárom,más doki csinálta. Be is gyulladt a hasam frankón, pokoli volt. Mintha egy égő vasat tartottak volna a hasamhoz úgy fájt a bőrőm. 🙄 ez most érzékeny a ruhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!