Akinek a magzatvize folyt el, mindenki hallott egy pukkanást előtte?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 12:37
1/24 anonim válasza:
éjszaka volt, aludtam, így nem hallottam. De állítólag lehet hallani.
2/24 anonim válasza:
Én nem hallottam. Arra lettem csak figyelmes, hogy folyik ki belőlem valami zselészerű izé.
3/24 anonim válasza:
előző:
egyébként elég egyértelmű, ha elfolyik, pukkanás nélül is. Miért kérdezted?
4/24 anonim válasza:
zselé?? A magzatvíz tiszta, folyékony lé. A zselé szerű anyag a nyákdugó volt.
5/24 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó előtte 10 nappal távozott. A magzatvíz nálam nem volt vízszerű, sokkal "tartalmasabb" volt.
6/24 A kérdező kommentje:
Mert múltkor olvastam itt két csajszi is irta, hogy hallott előtte egy pukkanást, és arra ébredt fel.
2010. aug. 14. 12:47
9/24 anonim válasza:
Én sem hallottam,csak érezte,olyan volt kb mintha egy rágó pukkant volna szét a hasamban.:))
10/24 anonim válasza:
Én se hallottam semmit... egyszerűen elöntött a víz, olyan, mintha bepisilnél, csak ezt nem tudod szabályozni,visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!