Milyen szagok vannak szülés közben? Egy újszülött, véres, magzatmázas babának milyen szaga van? Büdi?
Nekem egy ismerősöm mesélte, hogy miután kiemelték a babáját és a mellkasára tették, akkor nagyon nagyon büdi volt, de azért megpuszilgatta.
Na ezzel az információval felvértezve mentem szülni (kétszer). Gondoltam, na most mindent megtudok. És semmi! Semmilyen szaga, illata nem volt a babáimnak.
#6 vagyok. Felbátorodtam és így 2 év után megkérdeztem a férjem, hogy mit érzett.
Próbált nagyon finoman fogalmazni, de... Azt mondta, hogy nagyon keveredtek a szagok: a széklet (nem kaptam beöntést, többször is volt baleset), a fertőtlenítő és nehezen tudta megfogalmazni, de azt mondta, hogy a vagina szag. :D Olyan, mint otthon, csak nagyon magas koncentrációban. :D (ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? )
Ő érzett még mást is, de ezt a szagot nem tudta behatárolni, viszont azt mondta, hogy a vér szagát nem érezte.
Na, ezek után nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy én ott, abban a pillanatban nem éreztem semmit, mert tuti, hogy a listára felkerült volna a hányás szag is.
1-es vagyok megint.
Megkérdeztem most a férjemet is, ő mire emlékszik.
Azt mondta, csak 1x csapta meg a vér szaga egy pillanatra, de már a legvégén, amikor felkeltem az ágyról.
Mást nem érzett, azt mondja, széklet szagot sem, abból csak annyit vett észre, hogy a szülésznő takarít
16...
Valami rémes ötlet, hogy közben meg másik kismama lehyen rosszul a te általad "illatosnak" vélt illóolajtól ?😒😱😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!