Én semmilyen szagra nem emlékszem a szülésemből. A babáéra sem, csak amikor már a szobában voltunk az osztályon és megöleltem, akkor finom babaillata volt.
2021. jan. 8. 11:20
2/20 anonim válasza:
Hàt, szülés közben, mindenre figyeltem, de a szagokra pont, nem.
A kisfiamnak, amikor végre megfoghattam, inkàbb meglepõ illata volt.
Nekem, a kedvenc lóistàllóm illatàra emlékeztetett és imàdtam.
Egyàltalàn nem éreztem büdösnek, finom illata volt.
Màig, fel tudom idézni. 😍
2021. jan. 8. 11:22
3/20 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit de a férjem 1 héttel szülés után is megjegyezte érzi rajtam ugyan azt amit szülésnél😊
2021. jan. 8. 11:28
4/20 anonim válasza:
Semmilyen kellemetlen szagot nem tudok felidézni egyik alkalommal sem
2021. jan. 8. 11:29
5/20 anonim válasza:
Én sem éreztem semmilyen szagot nem emlékszek ilyenre.
2021. jan. 8. 11:32
6/20 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit, de férjem bent volt a szülésnél, pontosabban az utolsó 15 percre érkezett meg. Ő rosszul lett, azt mondta, hogy nem a látványtól, hanem a szagoktól. Azóta se mertem megkérdezni, hogy mit érezhetett, talá jobb, ha nem is tudom.
2021. jan. 8. 11:53
7/20 anonim válasza:
Igazából bármi lehet. Én például emlékszem, hogy törölték a fenekem, mert nem vettem észre hogy baleset van... Ott van a vér szaga is, bár szerintem az elenyésző a magzatvíz, fertőtlenítő és a többi mellett.
A fiamnak nyers de édeskés illata volt, amikor rám fektették. A férjem érzékeny a szagokra, de ő sem panaszkodott, hogy a bent töltött idő alatt bármi gond lett volna ezügyben.
2021. jan. 8. 12:05
8/20 anonim válasza:
Bár az én fiam császárral született, de odahozták egy puszira amíg összevarrtak. Kifejezetten édes illata volt, rajta volt a magzatmáz és ahogy puszit adtam neki édes ízt éreztem.
Én utána csak másnap láthattam, így több élményem nincs az első percekről/órákról.
2021. jan. 8. 12:37
9/20 anonim válasza:
Elég jellegzetes szaga van, de a szülő nő ott van az elejétől, szóval megszokja az orra. De amúgy leginkább vérszag. A magzatvíz meg kicsit édeskés.
2021. jan. 8. 12:58
10/20 anonim válasza:
Császáros volt mindkét gyermekem, az elsőnél kifejezett édes illatot éreztem mikor odahozták puszira, soha ahhoz foghatót nem éreztem ezen kívül, másodiknál már vártam hogy újra érezhessem. Isteni édes illat, imádom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!