Melyik a legrosszabb ezek közül?
Nekem mindhárom volt. A beöntés volt rossz, olyan szempontból, hogy sosem kaptam eddig még és nagyon féltem hogy bef*sok. De szerencsére nem kaptam sokat, előtte már magamtól is alkottam bőven, ezt figyelembe vette a ledves nővérke.
A burokrepesztést nem éreztem, csak annyit hogy elönt a melegség, lattam is az eszközt pedig 😬
Gátmetszést nem is tudtam hogy alkalmaz, mert annyit mondott hogy ad egy kis szurit a gátba (érzéstelenítőt) ezt icipicit éreztem, aztán ennyi. Utána tustam meg, hogy hopp nem is éreztem.
Amit a feleségem élt át az első gyereknél, arról nem esett eddig szó. Van más is, ami nagyon fájdalmas lehet.
Este 6-kor bementünk a kórházba, de ott valamiért, talán orvos hiányában egy injekcióval leállították a fájásokat. Reggel 9-kor egy újabb injekcióval elindították. Látszólag normálisan ment minden egy darabig. Aztán valahogy elakadt a gyerek. A császárhoz már késő volt, azt mondta a doki, hogy a gyerek élete a tét, gyorsan meg kell lennie. Teljes erővel belekönyökölt a feleségem hasába és valahogy ő nyomta ki. Az egész szülésben ez fájt neki legjobban. Meg utána mire összefoltozták a repedéseket. 3,3 kg-al született a lányom.
Nagyon félt, hogy ez lesz a második gyereknél is. De ott nem volt semmi probléma a szülésnél. 23 órakor arra ébredtünk, hogy vízben fekszünk. Negyed óra alatt beértünk a kórházba, és éjjel fél egyre 4,2 kg-al meglett a fiam minden nehézség nélkül. De probléma itt is volt, a méhlepényből bent maradt egy darab, amit nem vett észre az orvos. Hónapokig betegeskedett, mire következő év májusában egy küret után meggyógyult. Szerencsére az elszenvedett nehézségek ellenére egészséges a feleségem és a gyerekek is, ma már csak rossz emlék az egész..
Ezek egyike sem fáj :)
Nekem 1dolog volt, ami brutál volt, az oxitocin. Na az ördögtől való szer.
Nekem burokrepesztés után nem indultak be a fájások. 1 órát vártak, utána nyomatták belém. Az első inekció után egyből 2perces atombrutál fájásaim lettek. Ezz volt este 8kor. 10kor kaptam még1 szurit, na attól percenkén, vagyis már nem külön-kölön, hanem folyamatos fájások voltak. Ennek ellenére éjfélkor nyomtak belém még1 adagot. 2kor született meg a fiam. Éjfél és 2közt foggalmam sincs mi történt. Annyira fájt, önkívületi állapotba kerültem, semmire nem emlékszem.
De ahogy a fiam meglett, olyan volt egyből, mintha sosem fájt volna semmi :)
A varrást nem éreztem, pedig kívül 4öltésem lett, belül meg kapocsai minta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!