Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik a legrosszabb ezek közül?

Melyik a legrosszabb ezek közül?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 17:47
A kérdező szavazást indított:
Gátmetszés
Burokrepesztés
Beöntés
25 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%
Ritka, ha olyan tud válaszolni neked, akinek mindhárom volt már. Márpedig csak annak érdemes válaszolni, akinek van is viszonyítási alapja.
2021. jan. 7. 17:56
 2/22 anonim ***** válasza:

A burokrepesztes megkönnyebbülés volt nekem mindkét alkalommal és a gatmetszest egyszer sem éreztem

Ha lett volna beöntés gondolom az lett volna

2021. jan. 7. 18:00
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer szültem, mindhárom volt. A beöntés volt egyedül nagyon rossz, vagyis annak az eredménye: iszonyatos erős fájások közepette szétf*sni a vécét... Szörnyű volt. A többit nem éreztem egyáltalán.
2021. jan. 7. 18:00
 4/22 anonim ***** válasza:
4%
Nekem szerencsére egyik sem volt, de ha választani kell akkor azèrt a gàtmetszès, mert annak hosszú tàvú következmènye lehet.
2021. jan. 7. 18:05
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

1, ritka?

Kétszer is volt mindhárom. A beöntést másodjára nem akarták adni, én kértem, mert megkönnyebbülés volt elsőre is, legalább amikor eljött a tolófájas tudtam hogy az és nem épp besz... ni akarok.

A gátmetszés volt nekem ezek közül a legrosszabb, mert hosszan kellett, plusz szakadt is.

2021. jan. 7. 18:07
 6/22 anonim ***** válasza:
Háromszor szültem, és mindháromszor volt mindhárom rosszban részem. A gátmetszésre szavazok, nem abban a pillanatban volt rossz, hanem utána hetekig fájt-húzódott. Amúgy akkor és ott mindegyik ilyen beavatkozást a szülés velejárójaként fogadtam el. Persze kellemetlen, de nem valami szörnyű emlékként maradt meg bennem egyik sem.
2021. jan. 7. 18:07
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekem volt mindhárom, a gátmetszést és a burokrepesztést nem éreztem, a beöntés kellemetlen volt
2021. jan. 7. 18:13
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt mindhárom. Gátmetszést nem éreztem, burokrepesztés egyáltalán nem fáj. A beöntés kellemetlen, de az sem vészes.
2021. jan. 7. 18:17
 9/22 anonim ***** válasza:

Burokrepesztés ugyan olyan érzés volt, mint a manuális vizsgálat. Nek fájt egyáltalán.

Beöntést nem kaptam (🙏), nálunk kupot adnak (nekem ez tök megalázó élmény volt, a szülésznő nyomta fel). Nem fájt.

A gámetszést nem éreztem. Addigra annyira fájt mindenem, fel sem tűnt. (Nekem utána sem fájt, másnap már simán tudtam bármit csinálni, csak kellemetlen volt.)

2021. jan. 7. 18:22
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindhárom.

A gátmetszést, meg sem éreztem, ahogy a burokrepesztést sem.

A beöntés sem volt annyira kellemetlen, nekem, inkább az előtte lévő macera, hogy ülékére papír, jajj siessünk...

😂😅

Ami, nekem rosszabb volt, a belső varratok, igaz, azt nem írtad, meg amikor kézzel tágított az ügyeletes doki, na akkor majdnem leugrottam az ágyról.

2021. jan. 7. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!