Az baj, ha valakinek nem múlik el császározás után 6 héttel a vérzése? Még csak a 4 hetem van, de most sok van máskor meg alig! Ez normális? Mikor lehetek együtt a párommal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 14:09
1/5 anonim válasza:
A 6. hétig minden előfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd ő mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.
2/5 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon összevissza volt ez a gyermekágyi vérzés, kb. négy hétig normális volt, aztán mintha elmúlt volna, három napig semmi, gondoltam, de jó, ilyen hamar megúsztam, de negyedik nap elöntött a vér (pont a védőnőnél voltam a picivel, tőle kértem hamar nagy betétet...), dőlt belőlem, mintha be akarná pótolni a kimaradt három napot. És két napig szinte ömlött, majd három napig megint semmi, aztán újra elöntött és ez így ment kb. két-három hétig, nagyon rossz volt...a hat hetes vizsgálaton elmondtam (bár nyolc hetes vizsgálat volt, mert később mentem vissza nőgyógyászhoz), a doki szerint ez belefért, egyéni, kinél hogy megy ez az egész.
3/5 anonim válasza:
Ja, bocs, elfelejtettem: mi kb. két hónap után kezdtünk el megint összebújni, hat hétig nem ajánlott, én megvártam a ha hetes kontroll eredményét.
4/5 A kérdező kommentje:
Körülbelül most a vérzéssel én is így állok eddig alig volt most meg pótolja a napokat! :( Akkor ezt a 6 hetet mindenképpen megvárom!Remélem addigra már túl leszek rajta!Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 13. 16:08
5/5 anonim válasza:
Én császár után 6hétig véreztem aztán egy kicsit abba maradt majd 2hétre újra,de nem pánikoltam monda a doki semmi gond ezzel,mindenki máshogy tisztul.mikor lehetsz együtt..hát a gyermekágyi időszakot érdemes kivárni-én mondjuk nem is bírtam volna együtt lenni vele egy dbig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!