Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit szoktak adni egy...

Mennyit szoktak adni egy fogadott szülésznőnek? (vidéken)

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Én 15000 ft adtam, és szerintem meg volt elégedve, mert utána is napi kétszer bejött, hogy hogy vagyunk? Mai napig tartjuk a kapcsolatot.
2008. dec. 1. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Mi csak 5000-et tudtunk adni, de tündérien bánt velem, végig ott volt és mindenben segített.
2008. dec. 1. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10.000
2008. dec. 1. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
25.000 + 10.000-ért szárazvirág kompzíció kaspóban.
2008. dec. 1. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő kaspós beírás cuki:)Tudtommal a fele annak ,amit az orvosnak adsz(ha van).
2008. dec. 2. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Cukika! A dokinak 70.000-et adtunk. És megérdemelte a doki is meg a szülésznő is. Durva szülésem volt. Na most lehet ezt is lepontozni.
2008. dec. 2. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mit értettünk félre ,de én nem pontoztam senkit és nem cikizésből írtam a kaspós dolgot ,de tényleg tetszett ,na........
2008. dec. 3. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, csak így olvasva elég kétértelmű volt. Amúgy hiába kérdeztem hogy mi a szülésznő tarifája nem mondott semmit. Azt mondta ha kap valamit elfogadja ha nem akkor nem. Ismerőseim nem ott szültek mert én egy másik városban szültem mivel ott volt a dokim. És itt azt olvastam hogy a szülésznő a fele pénzt szokta kapni mint a doki. A dokim pedig szintén nem mondott tarifát hiába kérdeztük. Úgyhogy magunkra voltunk hagyatkozva, és nem szerettem volna se túl keveset se túl sokat adni, de mivel durva szülésem volt, így láttuk jónak.
2008. dec. 3. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!