Talán butaság, de előfordulhat, hogy nem veszem észre(időben), ha beindul a szülés?
Figyelt kérdés
3 hetem van a kiírt időpontig. Félek, hogy nem ismerem fel a fájásokat vagy csak túl későn, és kórház, ahol szülni fogok kb. 40 percre van tőlünk. Eleve így a vége felé már van mindenféle furcsa fájdalom: szúrkál, nyilall, nyom, feszül, csikar...szerintem jóslóm nem volt még, csak keményedések, de ki tudja. Honnan fogom tudni, hogy az a fájdalom éppen már a szülési és nem valami újfajta fura terhességgel járó kellemetlenség?2020. dec. 20. 18:28
11/18 anonim válasza:
10-es. A kérdésre válaszoltam. Függetlenül attól, hogy hány hetes terhes voltam.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden válasz hasznos volt. Ezek szerint nem jellemző, hogy valaki ne érbe be időben a kórházba.
9-es, engem is érdekel, hogy az erős fájások után mennyi idővel lett meg a baba?
2020. dec. 21. 09:58
13/18 anonim válasza:
Bocs 7-es, tenyleg az volt a kerdes, hogy elofordulhat-e. Minden rendben lett vegul? Hany hetesen mehettetek haza?
14/18 anonim válasza:
13-as. Sajnos csak én mentem haza.
16/18 Reni 28 válasza:
9-es vagyok,reggel 9 körül jött a párom, akkor kaptam beöntést,és infúziót, utána kezdődtek az erős fájások, és kezdtem vérezni (valószínűleg ilyenkor mentem volna be, ha nem kellett volna reggel) és végül császárral született meg este 8 előtt
17/18 anonim válasza:
Én elaludtam, és úgy ébresztettek fel, hogy elindult a szülés. Nem vettem észre. Mondjuk, a párom szült, nem én.
18/18 anonim válasza:
Észrefogod venni,de ez nagyon ritka ha nem veszed észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!