Elkezdhetem szedni a Caulophyllum-ot, ha még nincsenek fájások?
Be kellett feküdnöm, hétfőn akarnak indítani.
2100 a méhszáj, nincsenek fájások.
Ma este vennék be először ilyen bogyót, persze előtte beszélek itt az ápolókkal róla.
Tapasztalata valakinek?
Nekem a szülésznő azt mondta, hogy 3-4 héttel a kiírt dátum előtt kell elkezdi szedni, mert idő kell míg hat. Aztán vajúdás alatt fél óránként kettőt.
Én egy héttel a kiírt előtt kezdtem szedni, mert nálam minden hatványozottan hat (egy negyed vagy nyolcad algopyrin simán elmulasztja a fejfájasom). Tapasztalatom a hatását illetően nincsen, mert másnap beindult a szülés (mielőtt elkezdtem szedni már voltak előjelek, hogy hamarosan szülök, de csak utólag esett le szóval nem valószínű, hogy ettől indult be) és "rutinból" kaptam oxit is ami kb 5 perc alatt olyan fájásokat csinált, hogy majd meg haltam és meg is született a baba 1 órára rá. Szóval nem nagyon volt alkalmam bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!