Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért késik a babám?

Miért késik a babám?

Figyelt kérdés

Mára vagyok kiírva,de a doki szerint csak a jövőhéten fogok szülni,pedig annyit görcsölők és keményedik a pocim és a derekam is majd leszakad!

Első babámat várom és nagyon félek!

2008. nov. 30. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, sok baba ráhúz még egy hetet! Jól érzi Magát odabent :-) Bízz a dokiban! Amúgy megértelek, én a kiírt napon szültem, de már minden bajom volt előtte, semmi nem kötött le...kitartás! Pláne, ha keményedsz, már nem várat sokáig Magára!
2008. nov. 30. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni, nincs semmi baj. A doki csak mondja, hogy majd jövőhéten, de azt majd a baba eldönti. :)
2008. nov. 30. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is ezt mondta a doki,na még aznap este elkezdődtek a fájások és a vizem is elfolyt. Kitartás,és ne izgulj,mostmár bármelyik pillanatban jöhet a babu:)

Könnyű szülést kívánok!!!:)

2008. nov. 30. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi lányok,megnyugtató,amiket írtatok!
2008. nov. 30. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Multhet penteken voltam 40 hetes es 3 napos,aznap a doki azt mondta ha hetvegen nem indul be hetfon beinditsa a szulest.A kislanyom meg ugy dontott hogy megis kijon..meg aznap este bementem szulni..Ezt ennyire nem lehet tudni,lehet meg ma, de lehet csak jovoheten jon..Nekem is elso baba,a szules me maga a csoda, nekem nagyon szep elmeny marad meg akkor is ha 8 orat vajudlottam..konnyebb szulest!
2008. nov. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!