Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másfél hete szültem császárral...

Másfél hete szültem császárral, állandó székrekedéssel küzdök. Normális ez? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! jó sok rostos őszilevet ajánlok (50 %), az még a tejcsidnek is jót tesz és tuti rendbe rakja a budi-ügyedet!
2008. nov. 30. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, én is küzdöttem ezzel.

Én nagyon sok joghurtot és kefírt ettem, ezek rendbe tettek :-)

2008. nov. 30. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg a Normaflore-t, nekem be vállt. A papíron hasmenést ír, viszont teljesen beállítja a bélműködést. Én terhesség alatt is szedtem, meg utána is amikor nem igazán sikerült minden ami kellett volna. :)

Terhesség és szoptatás alatt is lehet szedni. Sok sikert!

2008. nov. 30. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 4 hete szültem császárral.

Nekem a kamilla tea segített, ráadásul ha szoptatsz az a babának is segít ha esetleg hasi problémái vannak.

2008. nov. 30. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekem a Laktoherb tea segített. Amióta iszom, nincs gondom a székrekedéssel, pedig a műtét után egy hétig nem tudtam nagyvécézni.

2008. nov. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!