Ha 6 hetes kontrollon még vérzek, visszarendel a doki későbbre vagy mit néz ilyenkor?
Figyelt kérdés
Eleve mit néz? Összeforrt-e a gátseb, kipotyogtak-e a varratok? Vagy kenetet is vesz, uh esetleg?2020. nov. 29. 20:19
1/3 anonim válasza:
Nàlunk volt uh
Meg megnézi a méhszájat, méhet.. hüvelyt..
2. Terhesség után nem voltam. Nem fogadtak tavasszal ...
2/3 anonim válasza:
Nem rendelt vissza. 8 hetig vereztem.
3/3 anonim válasza:
Nekem megnézték, hogy mennyire húzódott vissza a méhem, majd óvatosan megnézte, hogy a méhszájam, meg amúgy a dolgok hogyan alakulnak odabent. Nekem nem volt gátmetszésem se, így arról nem tudok nyilatkozni, de ezen felül nekem nem volt semmi. A vérzés nem lényeges, amiatt nem rendelnek vissza ha nincs panasz, mivel a vérzés 8 hétig (vagy akár több) is tarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!