Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyi idővel...

Császár után mennyi idővel lehet nehezebb dolgot emelni?

Figyelt kérdés

6 hete császároztak.

A babakocsi több, mint 10 kg , emeleten lakunk, nincs lift.

Kicsit zavar, hogy csak akkor tudom kivinni sétálni, ha segítenek levinni/felhozni viszont nem szeretnék olyasmit tenni, amiből később baj lehet.

2020. nov. 24. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Császár után 1 héttel felemeltem a 12 kilós nagylányomat. Nem mondom, hogy nem éreztem a hasam, de annyira vészes se volt. Ha 6 hete volt akkor kell visszamenned kontrollra kérdezz ott rá, az orvos csak meg tudja mondani.
2020. nov. 24. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kísérletezz még vele, nem egyformán gyógyul a heg mindenkinek, lehet az első válaszolónak semmi baja nem lett, de lehet hogy neked szétnyílik.

És hiába 12 kilós a gyerek, s őt emelgeted, teljesen máshogy kell megfogni egy babakocsit, plusz lépcsőzni közben. És majdnem 3 hónap után mertem egyedül levinni a kocsit. De azóta minden nap. Nem kockáztatnám meg. Oké, hogy a doki azt mondja, hogy mehet minden, de nem látja előre, hogy egy ilyen cipekedéstől szétnyílhat e vagy nem.

2020. nov. 24. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs valami fsz-i tároló?Szerintem még ne emelgesd!
2020. nov. 24. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se emelgess. Szerintem várd ki a 12 hetet, vagy kérdezd meg az orvosod.
2020. nov. 24. 20:02
 5/7 Derjaderja ***** válasza:
6 hétig biztos tilos emelni, de a babakocsinak még ráadásul a fogása is nagyon rossz, még pluszban is megterhelő.
2020. nov. 24. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
A kicsi születése utàn kb egy héttel emeltem én is a nagyot. Aztán 2 hetes korában kiderült, hogy beteg, a kórházi fotelágyat meg muszáj volt megcsinálni és senki nem azzal volt ott elfoglalva, hogy nekem segítsen (nyilván). Igyekszik az ember figyelni magára, de ha valamit muszáj, akkor muszáj... a levegő nagyon fontos mindkettőtöknek!
2020. nov. 25. 02:49
 7/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok én nem azt mondtam hogy bátran emelgesse, hanem hogy dokit kérdezzen meg. De mint ahogy az utolsó is írta sokszor, ha valami muszáj akkor sajnos muszáj. Oda kell figyelni, nem hasból emelni,

többször megállni, és ha úgy érzi az ember, hogy nem megy akkor nem megy. De például, ahol a nagytesó még kicsi, fel kell venni és ugyan úgy megvan 10 kiló őt nem egyszer emeli fel az ember egy nap mint pl egy babakocsit, hanem akár 100szor is egy nap úgy hogy akár a hasadat is nyomhatja a nagyobbik gyerek. A doki meg csak megnézi ultrahangon is a heget, plusz látja is. Nekem is megnézte kontrollon. Mindenki érzi mit bír a saját teste.

Kérdező próbáld meg egyszer úgy, hogy van veled valaki, mert akkor ha esetleg nem megy akkor tudnak segíteni, egyedül semmiképpen ne próbáld meg.

2020. nov. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!