Van köztünk olyan, aki gerincsérvvel szült?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 19:32
2/10 A kérdező kommentje:
De én tudom, hogy van. És kiváncsi lennék, hogy befolyásol-e valamit a terhesség alatt illetve a szülést.
2020. nov. 23. 20:50
3/10 anonim válasza:
Gondolom attól is függ, hogy hol van és milyen súlyos. Nekem igazán szules után okozott gondot. Szedultem, zsibbadtam. Voltam röntgenen meg minden. Végül MRI mutatta ki, hogy sérv kezdemeny a nyaknal. Most online gyogytornazom és nagyon jó rá illetve “ megtiltották” hogy emelgessem a gyereket. Nyilván ésszerű keretek között. De pl nem cipelgetem ha nem muszaj, ha felkereckedik inkább en megyek le a földre és úgy bújunk össze. Ilyesmi. Hordozó kendő teljesen ki van volt és lesz zárva.
4/10 anonim válasza:
Nekem ismerosom 2 babat is. Siman ment neki. Nekem is van gerincproblemam, igaz nem serv, a dokim es a radiologus is azt mondta nem indokolt emiatt a csaszar, itt a medence csontozata, anatomiaja fog szamitani, a fentebb talalhato gerinc bantalmak nem relevansak a szulessel kapcsolatban. Nekem ezt mondtak...
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem derekreszen is van és nyaki részen is. (Erről kb 2 éve részlegesen lebénult a jobb karom. Volt nagy pánik... De akkor derült ki hogy nyakiservem is van.) Ami jobban aggaszt az a derék rész (3-4es csigolya között.) Tavasszal már zsibbadt róla a lábam. Egy hirtelen hapcizas vagy egy köhögés is hozta már elő. Annyira fájt, hogy szinte mozdulni se tudtam. És ugye természetes szülésnél azért az okozhat problémát szerintem.
2020. nov. 24. 07:50
6/10 anonim válasza:
Neurologussal es a nodokiddal konzultalj errol, az a biztos.
7/10 A kérdező kommentje:
Persze, egyértelmű, hogy szólok az orvosomnak. Csak érdekelne néhány tapasztalat.
2020. nov. 24. 11:45
8/10 anonim válasza:
Nálunk minden ilyen esetben a szakorvostól kérnek írásos nyilatkozatot, hogy o javasolja e a természetes szülést, ebben az esetben szerintem idegsebésztol fogják. Ha rossz tartésra, mozdulatra csavarásra fenáll egy későbbi műtét esélye szerintem inkább császárt fognak javasolni.
9/10 anonim válasza:
Szisztok bocsi hogy irok
De ha szerintem nekem is gerincsérvem van, kihez fordukjak? Melyik orvoshoz? Hazi orvos?
Szülés ota 1 eve borzalmasan daj bizonyos pozícióban,majd az egesz labam elzsibbad.
10/10 anonim válasza:
Háziorvos ad idegsebeszhez beutalót. MR fog kellenek erre, de most TB alapon ezek nem nagyon működnek. En a budai gerinc központban voltam. 30 ezer a konzultáció, el fog küldeni Mr-re ez 100% az 35 ezer szekcionkent ha szerencséd van csak egy kell és 30 utána meg egy konzultáció. Nekem sajna két szekció kellett. Viszont államiban már egy éve szarakodtunk a dokitol dokiig. Ott először megpróbálják megúszni az MR-t elküldenék rontgenre amin úgyse látnak loszart se csak közben folyamatosan meg az idő. En meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!