Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van ilyen helyzetben?

Mi van ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs a ferjemnek jogositvanya, illetve szomszedok is idosek, valamint nem reg koltoztunk uj helyre,nem is nagyon ismerunk senkit. A masik pedig,hogy nem szeretnenk masok terhere lenni,foleg ugy,hogy nem vagyunk annyira "bizalmas" kapcsolatban. Rokonok sem laknak a kozelben... Tehat ha beindul a szules (foleg ha ejjel) valoszinuleg mentot kell hivni. Sajnos a korhazba ejszaka nem jar semmilyen tomegkozlekedesi eszkoz. Taxi nem tudom lesz e addigra,de ha lesz is,nem tudom engednenek e beszallni,vagy felne a sofor attol,hogy osszemagzatvizezem az ulest😅. Ha mindenkepp mento maradna, a ferjem johetne velem? Vagy csak engem vinnenek be? Egyaltalan van hely minden kocsiban kiseronek? Ha elore jelzem a diszpecsernek,o tud az ugy "erdekeben" tenni valamit? Egyebkent dec.24-re vagyunk kiirva,de ugyebar az nem szentiras...
2020. nov. 19. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne aggód túl, addig még bármi lehet. Az is lehet hogy nst alkalmával bent fognak és már eleve ott leszel helyben. Ha otthon kezdődik, és a párod nem tud bevinni, mindenképp mentő. Ott el is tudnak látni, segítenek ha nincs idő kórházba érni.
2020. nov. 20. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

8#

Tessék?? 😳 Mond úgy őszintén normális vagy? Mi az, hogy ne foglaljon le egy mentőt? Erre (is) van!

Szerinted nem léphet fel pillanatok alatt életveszélyes helyzet a babára mamára nézve?

Csak úgy belegondolok ha nekem taxit kellene hívnom.. 1 óra lenne mire ide ér jobb esetben ha siet nincs nagy forgalom fél /3/4 óra.. Ugyan ennyi vissza és 10 000ft alsó hangon..

2020. nov. 20. 13:39
 13/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Szerencsere nalunk hamar ideer a taxi,illetve korhaz is kb 15 perc autoval,de abban nem vagyok biztos,hogy ha szigoritanak a korlatozasokon,lesz e egyaltalan taxi-foleg estenkent,hisz ha nem lehet kint senki (neadjisten),akkor nem lenne ertelme dolgozniuk. Egyebkent meg miert is ne hivjak? Nem azert hivnam,mert nincs jobb dolgom. Vagy netan induljak el gyalog, fajasok kozepedte egy masfel oras utra? Taxitol meg azert is tartok kicsit,mert hallottam olyat,hogy valakit nem vitt el a sofor,mert feltette a karpitot.

Na mindegy,meg azert valamennyi idom van,illetve a helyzet ugyis adja majd,hogy mi lesz es hogy. 😊

2020. nov. 20. 15:04
 14/15 A kérdező kommentje:
*miert is ne hivjak MENTOT
2020. nov. 20. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a férjednek addig meg is lenne a jogsija, nem biztos hogy kb az első éles vezetését pont a kórházba akarja megtenni veled, amikor amúgyis nagyon izgatott az ember. :D
2020. nov. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!