Ki milyen ruhában töltötte a kórházi napokat?
Januárra vagyok kiírva, és a jelenlegi vírus helyzet miatt elég hamar haza fognak engedni a kórházból valószínűleg (2nap).
Mivel nem vagyok nagyon hálóinges és nem is érzem magam túl komfortosan benne, valamint utána úgy sem fogom használni így nem nagyon szeretnek beruházni több darabra. Egyet beszereztem a biztonság kedvéért, de szerintetek baj ha inkább kismama cicanadrágot valamint szoptatós trikókat pakolok be magamnak?
Melegítő gatya szoptatás felső, meg laza pizsi gatya szoptatós felső, sima trikó.
Viszont vigyél bőven váltás ruhát, többet is mint gondolnád, mert át ázik, kényelmetlen, meleg lesz a szobába, hideg lesz a szobába stb. És ugye most nem lesz az hogy majd apa hoz be utólag, ugye a tilalom miatt.
Napközben leggings-3/4es nadrág volt rajtam, hosszú derekú felsőkkel. Éjszakára nadrágos pizsamát vittem.
Az én szülésem végül császár lett, de teljesen megfeleltek ezek a nadrágok utána. Sokkal komfortosabban is éreztem így magam, sőt az is "biztonságot adott", hogy a nadrágok sokkal jobban tartották a bugyit a betéttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!