Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki milyen ruhában töltötte a...

Ki milyen ruhában töltötte a kórházi napokat?

Figyelt kérdés

Januárra vagyok kiírva, és a jelenlegi vírus helyzet miatt elég hamar haza fognak engedni a kórházból valószínűleg (2nap).

Mivel nem vagyok nagyon hálóinges és nem is érzem magam túl komfortosan benne, valamint utána úgy sem fogom használni így nem nagyon szeretnek beruházni több darabra. Egyet beszereztem a biztonság kedvéért, de szerintetek baj ha inkább kismama cicanadrágot valamint szoptatós trikókat pakolok be magamnak?

2020. nov. 16. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kórhazi hálóingben voltam, mert ahol éb szültem ez a közelező, mást nem is engednek. Mondjuk engem nem zavart, igaz én egyszer nyár elején és egyszer nyár végén szültem. Ha választhattam volna mibe legyek, akkor pizsinaci vagy leggings + póló vagy trikó lett volna rajtam.
2020. nov. 16. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Melegítő gatya szoptatás felső, meg laza pizsi gatya szoptatós felső, sima trikó.

Viszont vigyél bőven váltás ruhát, többet is mint gondolnád, mert át ázik, kényelmetlen, meleg lesz a szobába, hideg lesz a szobába stb. És ugye most nem lesz az hogy majd apa hoz be utólag, ugye a tilalom miatt.

2020. nov. 16. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
En karacsonykor szulok, haloinget en is gyulolom. Viszont ha esetleg csaszar lenne, nem vagyok benne biztos,hogy a pizsinacim gumis resze nem bantana a vagas kornyeket. Sajnos nincs kismama pizsim,mar nem is veszek,igy en sima pepcos legnagyobb meretuvel vagyok el itthon. Amugy szuloszobara 2 haloinget viszek (annyit irnak a korhazam oldalan), gyermekagyra pedig 1 haloing,meg 1 2reszes pizsi. Nyilvan,ha szulesnel csak az egyik haloinget hasznalom, gyerekagyra viszem magammal a masikat is.
2020. nov. 17. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Napközben leggings-3/4es nadrág volt rajtam, hosszú derekú felsőkkel. Éjszakára nadrágos pizsamát vittem.

Az én szülésem végül császár lett, de teljesen megfeleltek ezek a nadrágok utána. Sokkal komfortosabban is éreztem így magam, sőt az is "biztonságot adott", hogy a nadrágok sokkal jobban tartották a bugyit a betéttel.

2020. nov. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!