Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki milyen ruhában töltötte a...

Ki milyen ruhában töltötte a kórházi napokat?

Figyelt kérdés

Januárra vagyok kiírva, és a jelenlegi vírus helyzet miatt elég hamar haza fognak engedni a kórházból valószínűleg (2nap).

Mivel nem vagyok nagyon hálóinges és nem is érzem magam túl komfortosan benne, valamint utána úgy sem fogom használni így nem nagyon szeretnek beruházni több darabra. Egyet beszereztem a biztonság kedvéért, de szerintetek baj ha inkább kismama cicanadrágot valamint szoptatós trikókat pakolok be magamnak?

2020. nov. 16. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is januárban fogok szülni.

A szülést eltekintve, nincs az az ember, aki rámerőlteti a hálóinget.

Én is szoptatós trikót viszek, meg pizsi nadrágot, vagy laza kismama alsót, ha netán császár lenne a vége.

Laparotómia után is ebben voltam, csak akkor, a szoptatós trikó helyett, sima felső volt rajtam.

2020. nov. 16. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Én vittem hálóinget is lazább fazonút, amiben könnyű szoptatni nem volt direkt szoptatós. Pizsamanacit is, de nem használtam, mivel ömlött a vérem, fájt a testem, örültem ha el tudtam látni a babát és magamat, nem lett volna értelme még ezzel is bajlódni. Hálóingre rá egy köntös és úgy mászkálgattam.

De persze lehet másnál ez nem okoz problémát, de azért jó készülni mind a két opcióval :)

2020. nov. 16. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Császár után kórházi hálóinget kaptam. Aztán amikor összeszedtem magam és át tudtam öltözni, tréningnadrág és szoptatós top volt rajtam. Kb.ugyanaz a szerelés, mint kismamatornán.
2020. nov. 16. 14:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Egy hálóinget viszek a biztonság kedvéért, de remélem tudom használni a trikó nadrág kombinációt.
2020. nov. 16. 14:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Egyébként azért sem szeretnék hálóingben lenni, mert elég forgolódós típus vagyok alvás közben, és hat nem szeretném ha mindenem ki lenne .. plusz a vírus miatt a kórházban elköltözött a szülészet és így rengetegen leszünk egy kórteremben.
2020. nov. 16. 14:50
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Én mindkét császárom után és most is a harmadikhoz cicanadrágot polókat pakoltam be. Én képtelen vagyok egész nap pizsiben vagy hálóingben lenni.
2020. nov. 16. 14:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem a hálóing mindig felvándorol a hónom alá, meg amugy is utálom...

Sima top, kényelmes otthoni nadrág kombóban voltam.

2020. nov. 16. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Kórházi hálóing volt végig. Tökéletes volt
2020. nov. 16. 15:28
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Az elsovel 4 napot voltam bent, huvelyi szules, leggings+v nyaku rugalmas anyagu polo+kontos volt foleg rajtam, a szoptatos haloinget is felvettem, de nekem sem jott be. Masodjara ambulansan szultem, szules utan 4 oraval otthon voltunk.
2020. nov. 16. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
A fiam októberi, hosszú lezser pamut naci, trikó volt rajtam. A lányom nyári, rövid pamut naci és szoptatós trikó volt rajtam.
2020. nov. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!