Ha egész terhesség alatt kímélni kellett magam, és nem is tornázhattam, nehéz szülésem lesz?
Figyelt kérdés
Kb 10-12 kg-t híztam eddig (30 hetes vagyok), hátfájós vagyok, és első szülés lesz.
Mit tehetnék hogy könnyebb szülésem legyen?
2008. nov. 29. 19:44
2/6 A kérdező kommentje:
még nem terhes koromban is mindenfélét elkaptam a közös uszikban meg strandon :(
2008. nov. 29. 20:00
3/6 anonim válasza:
Nem, ha nehéz is lesz, biztosan nem ettől, sőt! Azt mondják, akik sokat tornáztak és edzettebbek, azok nehezebben tágulnak, mert nagyon kötöttek az izmok odalent is. Lehet benne igazság, mert én is így jártam. Édesanyám életében nem tornázott és hipp-hopp kipottyantott minket. Ő egyébként 20 kg-t hízott mindkét terhessége alatt, bár előtte nagyon vékony volt.
4/6 anonim válasza:
Én nem tornáztam, és mégis hamar szültem. Homeopátiás szereket és málnalevélteát ittam a 36. héttől.
Sok sikert és nem kell félni. ha már kezedbe lesz a csöpség, el is felejted, hogy milyen nehéz volt.
Jó babvárást és babázást!
14 hónapos kisfiú anyukája
5/6 anonim válasza:
Nekem sem lehetett semmilyen megterhelő dolgot csinálnom, az utolsó időszakom szinte csak a fekvésből állt mert veszélyeztetett terhes voltam ikrekkel. A szülésre nagyon szép emlékekkel gondolok vissza, mert hamar megszülettek, könnyen és mindkettő természetes úton.
6/6 anonim válasza:
Én sem tornáztam, ne félj, ettől nem lesz nehezebb. Ne képzeld ezt be magadnak, mert akkor lesz nehéz.
Én is homeot szedtem, első baba, könnyen és hamar meglett:-)
Akard élvezni, és szép élmény lesz, meglátod:-)
5 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!