Császár után hüvelyi szülés? Félek tőle.
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes viszont érdekel, hogy e tekintetben milyen lehetőségek lennének.
Egy gyermekem van, császárral született a 41. héten, mert hiába próbálták nem indult meg magától.
Míg 2-3 éves nem lesz addig nem akarnék újból szülni. Viszont én még vajúdni sem vajúdtam, jóslófájásom sem volt, semmilyen szülési fájdalmat nem éreztem. Ez most hülyén fog hangzani, de attól félek ha egyszer ott leszek, hogy épp vajúdok, félek tőle, hogy mi van ha a császáros hegemmel is gond lesz?
A másik hogy ha megakarnám próbálni a hüvelyit akkor csak fogadott orvossal lenne rá esély? Elsőnél nem volt fogadott dokim, panaszom se volt, elégedett volt az ügyeletessel is.
2020. nov. 15. 09:37
11/12 anonim válasza:
Köszi 5-ös a megértést. Természetesen én is tudom, hogy maga a vajúdás jót tett neki is , mert nem csak úgy kikapták a pociból hanem tudta, hogy valami történni fog. Magával a vajúdással gondom nekem sincs, csak amikor elértünk (volna) a kitolási szakaszhoz és ott órákra megreked a folyamat, miközben folyamatosan nyomnám ki...érzéstelenítés nélkül...és nem jön lejjebb a kis feje úgy azért az eléggé megterhelő volt. Örülök kedves 6-os, hogy neked szuper élmény volt a szülés...nekem is lehetett volna az, de nem lett. Egyébként meg műtét alatt mondta az orvos a másiknak, hogy nem tudott volna megszületni természetes úton.
12/12 anonim válasza:
Én 5 éve szültem császárral, pont ugyan ilyen előzménnyel, mint te. Most 32 hetes terhes vagyok Németországban, és mindenki a természetes szülést erőlteti, amit egy porcikám sem kíván, rettegek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!