Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kijárási tilalom alatt az apa...

Kijárási tilalom alatt az apa hogy juthat haza ha a szülés 20 és 5 óra között zajlik le?

Figyelt kérdés
Apás szülésre készülünk, bennem pedig felmerült ez a kérdés a mai intézkedések után. Hogyan igazolja az apa hazafele ha megállítja a rendőr hogy miért hagyta el otthonát?
2020. nov. 9. 16:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%
A vajúdó nőnek valóban alapos indok. Az apának már kevésbé...
2020. nov. 9. 17:30
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
Ez az égesz kijárási korlátozás vagy tilalom teljesen értelmetlen. Aki munkába megy vagy onnan jön, ő sem fogja tudni ezt igazolni. Amúgy kórháztól függ, hogy lehet-e apás szülés vagy nem. Én januárban fogok szülni és minden bizonnyal a párom fog bevinni a kórházba és ha lesz még akkor apás szülésre lehetőség, bent lesz.
2020. nov. 9. 17:43
 13/30 anonim ***** válasza:
63%

Igaz ez Szlovák rendeletből vett, de itt sem hiszem, hogy nagyon más lenne:

Kijárási tilalom alatt kivétel:

olyan helyváltoztatás, amelynek célja egészségügyi intézménybe való eljutás halaszthatatlan orvosi vizsgálat esetén, hozzátartozó vagy rokon kísérete mellett, valamint a visszaút.

Én is december végén, vagy január elején szülök.

Minden valószínűséggel a férjem fog bevinni, mert most nincs érvényes jogsim.

Az apás szülésről, én már lelkiekben lemondtam.

Csak azon aggódom, hogy a kicsivel ne legyen gond, s ne kerüljön máshová, mert akkor apa nem mehet vele. 😱

Egyébként, vhogy ultrahangra magánrendelésre is ell kell jutnom decemberig. S, mivel 3 várossal odébb járunk, meg csak este tudunk menni, van, hogy lesz necces időpont, hogy 8ra hazaérünk-e.

Ha a rendőr megállít, akkor meg bemutatom a terhes kiskönyvet, jobbat nem tudok. 🙈

2020. nov. 9. 17:49
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is ez jutott eszembe, hogy mivel magánrendelésre járok havonta terhesgondozásra, sokszor 8-kor jutok csak be, onnan meg mire hazaérünk... Remélem hogy azért ez is kivétel.
2020. nov. 9. 18:34
 15/30 anonim ***** válasza:
66%

Mély levegő, nyugodjatok le. Az hogy valaki valakit orvoshoz visz teljesen rendben van/lesz. Nem ebbe fognak belekötni.

Apa max vár a kórház területen (vicc) nyilván ker egy igazolást a szulesztől oszt kész. Ha beengedik, mert ez tényleg nem biztos!

2020. nov. 9. 19:26
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
3mas vagyok. Kepzeld en sem voltam meg ilyen helyzetben, de hasznalom a fejem. Egy vajudo not valakinek be kell vinnie a korhazba, mivel a mentot jelen esetben nem kene ezzel terhelni, amugy lehet nem is lehet. Igy nagyon valoszinu, hogy nem a korhazban vagy az utcan fogja elni a tovabbi eletet a ferjed, ergo haza kell jutnia. Anyak lesztek basszus, gondolkozzatok legyszi. A tilalom nem erre vonatkozik.
2020. nov. 9. 19:34
 17/30 anonim ***** válasza:
32%
14es remelem te is viccelsz...
2020. nov. 9. 19:35
 18/30 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem semmi gond nem lesz ezzel. Úgysem fogják tudni, hogy a kórházba csak bevitt, vagy ottmaradt a szülésen is. Ne aggódj emiatt. :)
2020. nov. 9. 19:41
 19/30 anonim ***** válasza:
63%
Adniuk kell ebben az esetben igazolást a kórházban hisz a munkából közlekedőknek is igazolniuk kell valahogyan miért vannak kint. Bemondásra, fotómutogatásra nem fogják elfogadni az indokot, ennyi erővel bárki bekamuzhatja, akkor meg minek van tilalom ha nem tartatják be szigorúan.
2020. nov. 9. 20:09
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
Hat, en kotve hiszem, hogy a korhazak jelen eseteben azzal toltenek a draga idot, h igazolasokat irkalnak. Nem kell ezt tulparazni, ez legyen a legkisebb gondotok tenyleg, jaj mi lesz apukaval hazafele??? meg ha 8 ig tart tart a vizsgalat megbuntet a rendor??? Lassan szultok, tenyleg ezen gondolkoztok?nincs eleg aggodnivalotok?
2020. nov. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!